Brokolilim Mrym46 3 yaşında küpeleride var ama biz deldirmedim aksesuar olsun diye saçma geliyor canı ne zaman isterse deldirir sizde çok erken davranmayın derim
Zeliff Mrym46 doktor en az 6 aylık olmalı dedi bize 8 aylıkken deldirdik. Aslında kendi kararı olmalı ama gaza geldim galiba o aralar🤦🏻♀️
Motattisemuittur Mrym46 daha 15 günlük yani yazık günah sizin gözünüze şirin gözükecek diye belki kendi ilerde istemeyecek bence büyüyünce yaptırın
balkzm Mrym46 ben 6.ayina girince deldirmistim,iyiki deldirmisim,şuan kızım 2.5yasinda asla deldirmezdi…iylişme süreci kısa oldu,elleme çekme gibi birşeyler de olmadı,çünkü anlamadıkları için süreci rahat atlattık..
balkzm Motattisemuittur hayır tabiki, deldirmezdi derken korktuğu için,benim.kupelerimi görüp kendi kulağını elleyip benimde var güzel diyen mutlu olan bir kızım var,alkış yapıyor hatta
Mervefe07 Mrym46 altın alma canım bende öyle bi hata yaptım aldım tekini kaybettik bulamadım bide aynen çok küçük biraz büyüsün öyle deldir
papatya011 Mrym46 ben 15 aylıkken deldirdim ama altın küpesini takmıyorum cunku kulagından birkaç defa arka kısım çıktı düştü altın olsa düşürse bu defa sıkıntı yani birde bakıcıya gidiyor orda düşürse onlar vebal altında kalır
kuzey-21 Mrym46 çok küçük yazık aksesuar için canının yanmasına değer mi ? Aşı vurdururken için cız etmiyor mu. Buda öyle birşey. Kulağı çok yumuşak olacak ya küpe içine kaçsa bunları da düşünün. Kendimden örnek vereyim kulağım küpeyi asla sevmez. Ne zaman takarsam hafiften şişer ve kabuk bağlar iltihap akar. Belki kızınızda da öyle olacak. Ağrısı çok kötü oluyor inanın. Kendi ne zaman isterse deldirsin boşverin. Yine de karar sizin
Bitikmomi Mrym46 çoooook erken düşünmeniz için bile çok erken ben 3 yaşından önce düşünmüyorum kendi görsün heveslenir isterse yaptırırm ancak