Kuzeyveguneyinannesi 3 yasinda oğlum hiç birşey yemiyor sadece kahvaltı normal çorba yemek hiç birşey yediremiyorum tüm gün birde gece süt içiyor sadece tüm gün bu iştah açacak ne yapabilirim lütfen bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
Kizimmmmm Kuzeyveguneyinannesi kan değerlerine baktırın. Çinko, balık yağı bunlar iştah için bazı çocuklarda faydalı oluyor.
Ikrazumra19 Kuzeyveguneyinannesi bence oncelikle sut icirmeyi bırakmalısınız sut zTen basli baslina tok tutuyor 1 bardak sut 2 saat tok tutuyor ve kansizlik yapiyot kan degerlerine baktirin
merve5561 Kuzeyveguneyinannesi canım kızım 3.5 yaşında acayip iştahsız möllers balık yağı aldım ve imuneks şurup verdi dr 3 ayda 1 kilo aldı ama iştahı öyle aman aman düzelmedi senin çocuğun kaç kilo
Mirac_21032019 Kuzeyveguneyinannesi ilk once demirine baktirmalisin demir eksikligi varsa istahi olmaz.We hayatinizdan inek sutunu cikarmalisiniz.Hem kansizlik yapar hem tok tutar.Onun yerine fermente olan yogurt yada kefir vermelisinis.
Kuzeyveguneyinannesi Mirac_21032019 süt sadece gece içiyor zaten gün içinde vermiyorum kan değerlerine baktirayim en iyisi
merve5561 Kuzeyveguneyinannesi gayet iyi canım sıkma canını beni. Kızım da bir şey yemiyor 13.3 kilo falan 3.5 yaşında
Kuzeyveguneyinannesi merve5561 yaa ne bileyim çok zayıf geliyir bana canım ya kemikleri sayılıyor üzülüyorum