Gokceyasinmiran Hanımlar hanımlarrrr malumunuz doğum kilolarımızı hala veremedik hatta ben üstüne aldım da diyebilirim bildiğiniz güvendiğiniz süt arttırıcı bi şekilde diyet programı hazırlayan diyetisyen var Mıdır biriyle yazıştım instagramdan aylık 500 dedi 😭
Baysey Gokceyasinmiran merhaba ben Konya’da duygu temura gidiyorum 140tl online diyette yapıyor tavsiye ederim
Balkupum2505 Gokceyasinmiran pınar kurt istegramdan bi bakin isterseniz 2 yegenim 100 kilo üstündeydiler dal gibi kaldilar suan 😀 bende 3 haftada 6 kg verdim 250 tl online. Bi görüsün isterseniz
Senem1234 Gokceyasinmiran gecenlerde bende böyle bir konu acmışıtım. Sağolsunlar bırdan bi kaç arkadaş birilerini önerdi yazıştım. Hepsininds fiyato makuldu. Benim içime yatan dytumranunal oldu. Onunla başladım çok tatlı bir bayan farklı fiyat paketleri var işin en güzeli 2 haftada 5 kilo verdim. 3. Haftadayım. Gönderdiği liste harika gayet güzel doyuyorsun. Sütümdede azalma olmadı şükür 🙏
Gokceyasinmiran Baysey fiyatı iyiymiş gerçekten aşırı pahalı geliyor 400/500 İnstagram I var mı acaba
Gokceyasinmiran Senem1234 buna çok sevindim . Sütümü arttıracak sütüm etkilenmeyecek şekilde başlamak istiyorum Bende bi konuşayım bakalım teşekkür ederim çok sağolun 🌸
Balkupum2505 tubaerva paylasirim paylasmasinada beni zayiflatan size kilo aldirabilir veya degerlerinizin dusmesine sebep olabilir ama yinede istiyosaniz pqylasirim 😀