TheLittlePoncik Tweetyy oyun matı derken puzzle gibi olanlardan mı diyosunuz yoksa halı gibi olanlardan mı. Puzzle oyun matı isterseniz 2 set sayılar ve meyveler olarak var bende satmayı düşünüyorum toplam 18 parça ilgilenirseniz foto atabilirim.
Tweetyy Alpingo unigo kalbimi kirdi 😅 10 gun once trendyolda 1700 du sonra 2000e cikti simdi 2500 oldu ben model secene kadar. Gercekten 1 2 haftada boyle bi zam… bilemedim sinirlendim basks marka mi alsam diyorum
Tweetyy TheLittlePoncik hali gibi olandan alicamda zam ustune zam geliyor. En iyisi unigo diye onu alayım dedim 1700den 2500 e cikti bi kac gunde
OozlemOozlem Tweetyy instagram hesaplarına bi yazın belki indirimm kodu tanımlarlar. Ben de önce gerek yok diyip katlananlardan almıştım ama şimdi unigo aldım ay tüm halılar böyle olsa diyorum, çok çok konforlu.
TheLittlePoncik Tweetyy anladım onların fiyatı baya Yüksek gerçekten. 2.el satış uygulamalarına bakın bazen uygun fiyata temiz ürünler çıkıyor.
Tweetyy OozlemOozlem ay bi deneyeyim bakayim insallah yardımcı olurlar ya. Üzüldüm gerçekten bi model seçemedim 800 TL fiyat arttı 🙈
Tweetyy Alpingo aynen oyle herkes fiyat guncellemis. Jokerde buldum 1999 TL aldim hemen o da artmadwn 🙈😅 gun icinde teslim edecekler bekliyorum sabırsızlıkla
Tweetyy Alpingo evet kesinlikle hak ediyor parasını. Kalinligi renkler süper. Bebisimde sevdi herhalde bi dönme çabası gösterdi ustunde daha 3.5 aylik 😁 bi kac kez daha dönmeye calismisti ama bunda daha rahat oldu sanki
Alpingo Tweetyy iyi günlerde kullanın:) mesala elinizi filan yasladığınızda izi çıkabilir durdukca geçiyor yada ters cevirrsin endişelenmeyin:)