iby Ek gidaya basladik her gun kakada bir degisiklik 🥺 2 gundur patates yiyoruz ve kakasi baya degisik bir yeşil, ocean microferde 4 gündür kullanıyorum. Patates yapar mi ya da demir ilaci kullanip ayni sorunla karsilasan oldu mu?
nana34077 iby bende oğluma ocean microfer kullanmaya başladığım andan beri kaka yemyeşil ve kokulu olmaya başladı🙈
Bebegimm1 iby benm bebegimde 2 aylikken yeşil yapmaya basladi suan 15 aylik hala yeşil yapiyor doktorum bana yeşil normal demisti hatta tahlil de vermistik bir sorun cikmadi anne yesillik tukettiyse.mamadan yediklerinden demir ilacindan vs olabilir
annemioldumsimdi_ iby Daha ek gıdaya geçmedik anne sütü alıyor sadece ama bugün hep yeşildi arada da yeşil yapıyor bende çok merak ediyorum doktor kontrolümüze de daha çok neden böyle oldu ki acaba 🤔
iby Snowglobe 1 haftadir cidden her renge burundu patateslee kabaklar ama bu ilginc bir yesil oldu🤷🏻♀️
aysskarks Yesıllık ve d vitamını fazla kullanırsan bir de bebek üşürse yesıl olur diye bılıyotum canım ek gıdadan olabilir yenı başlamışsın
DurununAnnesiiii Benim kızımda 6 aylık doğdugundan beri yeşil yapıyo tahlillerimiz yapıldı bişey çıkmadı. Doktor bormal demişti. Şuan ek gıdaya geçtik 2- 3 haftadır. Kaka rengimiz normale dönmeye başladı