Syldzn1 Hanımlar merhaba 😊 bizim emziğimiz kayboldu kızımız 3+24günlük 0-6 philips avent kullanıyorduk o kaybolunca bugün 6-18 emzik verdim bir sorun olur mu acaba 🤦♀️ herhangi bi zararı var mı bilgisi olan var mı 😊
Ayseege6156 Syldzn1 onun ucu çok büyük kız benim oğlum yaşını geçti hala 0-6 ay emiyor 😄 o bile onu ememedi yani 3 aylık bebiş nasıl tuttu onu minicik ağızları var
kirmizibasliklikiz_ Syldzn1 ucunu bilemiyorum bizimkiler 1 yasina girecek hala 0 6 kullaniyorlar bilemedim 😁
Syldzn1 Ayseege6156 inanki hiç yabancılamadı. Emziğe bile zor alıştırdım her verdiğimde öğürüyorduu ben emzirmediğim için emzik emsin istemiştim sakinleştirici niyetine kullanırım diye 😂 ama şuan hiç anlamadı yani etkilenemedi bile cok cok emiyorr bende şaşırdıım 😂😂
Syldzn1 Ayseege6156 ama philips değil bu yeni olan philip 6-18 daha büyük tommee tippee ucu daha küçük sanki
Ayseege6156 Syldzn1 ay aman iyi maşallah bizim evde 6-12 ay 4 tane var boş boş duruyor asla almadı şimdi yine veriyorum hemen atıyor almıyo hala 😂😂 0-6 da bi 5 tane var sanırım çok sık emzik kaybediyoruz birde dışarda atıyordu zincir almadan önce öyle farketmeden de gitti bi ton 🥲😁
Ayseege6156 Syldzn1 bu konuda bzi kimse geçemez zaten rekor bizdedir eczacı diyor eşime abi emzik koleksiyonumu yapıyorsunuz 😂
Syldzn1 kirmizibasliklikiz_ benim bebede sorun var herhalde 😂😂 gerçi mama değişikliği yaptık onu bile yabancılamadı yeter ki mama olsun 😂
Syldzn1 Ayseege6156 hahahaha buda iyiydiii bizde başladık bakalım Allahtan evde yedek var ama 6-18 işte yoksa emziksiz uyumuyorrr 😂😂 merkeze de 20 km uzağızzz 😂