GozdemHilal Corapsizsa çok gazlaniyor uyutuyorum bir iki saat giydirmiyorum ben yatacağım zaman giydiriyorum çünkü sabaha karşı soğuk oluyor uyku tulumu var diye üstünü de örtmuyoruz o yüzden giydiriyorum.
Smrhls Ahmetin_Annesi0911 çoraplı üzerini hiç örtmedigi için tombik ayaklar üşüyor 🤣 20 aylık tosbigim
Bugram_5 Ahmetin_Annesi0911 18 aylık oğlum canım nadir öğle çorapla yatırıyorum normalde genellikle çorapsız hem doktorların önerisi de o şekilde hem büyüklerde hem küçüklerde sağlık açısından çorapsız yatmakmış en sağlıklısı 🤭☺️
TalentedMom Ahmetin_Annesi0911 25 aylık sokEt çorapla yatırıyorum çünkü elleri ve ayakları çok buz tutar
Jellyboo Ahmetin_Annesi0911 aslında çorapsız daha sağlıklı ama oğlum hemen üşütüyor çorapsız yatınca.
alisaksc Ahmetin_Annesi0911 bence ayına, hava derecesine göre değişir ama ben çorapsız yatiriyorum, ayaklar hava alsin diye
DurununAnnesiiii Ahmetin_Annesi0911 6 aylıgız hiç çorapsız yatırmadım evimiz okdar sıcak deyil malesef o yüzden hep çoraplı
Denizzz88 Ahmetin_Annesi0911 10 buçuk aylık çorapsız yatıyor ilk doğunca bikaç ay giydirdim çorap artık uyku tulumu giyip çorap giydirmiyorum
Dadam Ahmetin_Annesi0911 çorapsız, 2 yaşında,hiç çoraplı yatırmadım ben de rahat edemem ondan herhalde 😂