Kızlar oğlum 6ay 22 günlük. Son bir iki aydır gece uykusu yok. Yani var ama hiç uyumasa daha iyi. Bazen saat başı bazen 1 saat sürmeden uyanıyo daha gözü kapalıyken ağlamaya başlıyo. Ve memeyle uyumak istiyo. Böyle bir alışkanlıgı yoktu. Düzenide iyiydi. 9 da yatar gece 1 en fazla 2 kez emmek için kalkardı okdr. Şuan iyide bozuldu. Dün gece hiç uyuyamadık. Eşimde öyle uykusuz işe gitti ben zombi gibiyim sabah oturdum ağladm artık. Gurbetteyim bursa hiçkmsemiz yok. Gündüzde bitek öğlen uykusunun1 saat falan uyuyo okdr. Ben bu gece uykusunu nasıl düzene sokucam napıcamı şaşırdım. Dişini 5 aylıkken çıkardı. Tekrar dişmi çıakrıcak anlamadım ama 1-2 aydır böyle. Dün gece mesela 3 e kadar bölük bölük uyudu en son 3 te kalktı bidaha yatmadı yanımıza alıyorum oylansın diye dönüp yatıyorum beni rhaatta bırakmıyo saçımı çekiyo üstümü başımı çekiştiriyo kalkmamı istiyo kalkıp oturuyorum sıkıntı yok. Yada emmek istiyo emerse sızıyo yarım saat snra tekrar kalkıyo. Uyku rutini oluşturdum her akşam uyku öncesi banyo masaj vs yaptırıyoruz uyku saatinde uyutuyoruz. Devamı gelmiyo. Acaba dönmek istiyoda beşiğinde dönemediği içinmi uyanıuo. Çok hareketli uyurkende sürekli dönüyor sağ sol yüzüstü. Beşiğide dar biraz sepet beşik. Yani dönmese genişte dönmek istediği için alan dar geliyo tabi. Ben çıkamıyorum bu işin içinden. Önerisi fikri olan varmı. ?