Gulsummm Bazı tariflerde irmik ve labne kullanılıyor. İrmik normal bizim kullanımız irmik olsa olur mu acaba bebek irmiği var mı 🙄 bir de hazır labne kullanır mı bilen varsa cevaplarsa Sevinirim
AsilDorukAnnesi Gulsummm bebek irmiği var migrosta falanda satılıyo , labneyi kendiniz yapsanız daha iyi. Normal irmik kullanıyorum labneyi marketten alıyorum 🙈
EzgiDuru Gulsummm ben irmigi bizim kullandigimizdan kullaniyorum labne de migrosta bio organik labne var onu kullaniyorum
Nimiko Gulsummm bebek irmiği daha fazla öğütülmüş un gıbı oluyor farkı bu labne yerıne de ev yapımı lor kullanabılırsınız
Gulsummm AsilDorukAnnesi instagram üzerinden satılan bebek irmiklerini gördüm de Yani farkı ne Bilemedim normal irmik kullananda vardır diye düşünüyorum 😅 hazır labne kullanıyorsunuz sizde sanırım.denicem labneyi de şimdilik hazır kullansam ne derece sağlıklı olur onu da bilemiyorum 😕
MustafaninAnnesi Gulsummm bebek irmiginin tek ozelligi daha ince cekilmis olmasi baska hicbir fark yok canim
EzgiDuru Gulsummm organik ibaresini onune gelen yazamiyor gida urunlerine. Muhtemelen organik tarimla uretildigi icin organik ibaresi var 🤗
Ebrcrkc Bebek irmiği kullanıyorum hazmı daha kolay cunku labne evdeyken kendim yapıyorum ama şimdi tatildeyken hazır aldım icerigini okuyup tabi
MinikMucizemNil Gulsummm irmiği normal irmik kullanıyorum. Zaten pişirildiği için çok yumuşak oluyor yutmada sindirmede problem çıkmıyor. Labneyi de pınar kullanıyorum evde lor da yapıp veriyorum hepsini seviyor bebeğim
Sumbul1 Gulsummm İlk başlarda bebek irmiği kullandım şuan bitti annemde kalıyorum daha almadım normal irmik kullanıyorum labneyi bir kere kendim yaptım şuan onu da hazır kullanıyorum ama tekrar yapmayı düşünüyorum
Sumbul1 Gulsummm İlk başlarda bebek irmiği kullandım şuan bitti annemde kalıyorum daha almadım normal irmik kullanıyorum labneyi bir kere kendim yaptım şuan onu da hazır kullanıyorum ama tekrar yapmayı düşünüyorum
Nimiko Gulsummm tam olarak gerçeklik payı bılmıyorum ama labne yı diğer peynır lerden kalan diptekı küçük parçaları işleyip yapıyorlarmış ben çocuğuma yedırmek istemem boyle bişeyi. Ben ev yapımı lor veya koy peynırıyle kuymak yapıyodum çocuklar ma