ebz09 Han-0603 ben keciorende oturduğum zamanlar eşime o bölgeden ev alalım diyordum istemiyordu. Ucuz ve güzel evler var ama çevresi kötüymüş.
Han-0603 Uygar_melek_momm yabancıyım bilmiyorum ev beğendim ama mahalle hakkında bilgim yok önerilir mi
Uygar_melek_momm Han-0603 evleri güzel ama semt olarak pek birsey diyemem genede orda oturan arkadaşların fikirlerini alın isterseniz 🌸hersey gönlünüzce olsun
ebz09 Han-0603 aynen oyle mahalle cok kötüymüş Yani esim sizi rahatlıkla tek birakip ise gidebileceğim biryer değil diyordu bu ve bir kaç mahalle icin
Uygar_melek_momm Han-0603 birde ordan ev alacaksanız ses yalıtımı var mı dikkat edin o semte yakın bir yerde annemler ev almışlardı yeni yapılan çoğu binada ses yalıtımı yoktu bütün sesler cok rahat duyuluyordu
Uygar_melek_momm Han-0603 yani Eger bütçe sıkıntınız yoksa Çankaya tarafına bakabilirsiniz bahcelievler, emek Çayyolu tarafına ben Bahçelievler’de oturuyorum semt olarak cok güzel düşünebilirsiniz 🌸
ebz09 Han-0603 fiyat olarak golbasi cok pahali ama çok güzel biryer. Sincan da cok uygun evler var.Keciorende de ufuktepe atapark vs olabilir.
Uygar_melek_momm Han-0603 hisse mahallesinde Karakaya mahallesine yakın diye biliyorum ama yanıltmak istemem sizi Keçiören’de kalaba , Mecidiye , kuşcagız taraflarına bakabilirsiniz