Sevgiela Kızım 11 aylık 3 gündür tek uyku yapıyor diş dönemi değil bir sıkıntısı yok sabah erken de uyandırdım öğle uykusundan 2 de uyandı ve saat 7 hala uyumadı salladım pış pışladım 11 aylık olup tek uykuya düşen var mı çok erken değil mi
Mevgul Sevgiela bazilari 9 10 aylikken bile tek uykuya gecebiliyormus bebegin kendi istegi sonucta tek uyku yetiyosa geri kalani gece uykusu olsun belki daha iyi uyur bende tek uyku zamanini bekliyorum😬🙏🏻
Teemo07 Sevgiela aynı aynı 5 gündür öyle. 11 bucukta uyuttum sabah, 1 bucukta kalktı. Simdi gece uykusuna geçti. Sabah da 7 de kalkıyor. Neden böyle oldu anlamadım. 11 bucuk aylık.
Sevgiela Mevgul öğlen 3 te uyanıyor uykusundan sonra vakit geçmiyor yoruluyor ama huzursuzlanmıyor Şükür sonra gece uykusuna 10 da geçiyor 7 saat ayakta olmuş oluyor sıkıntım orda çok fazla 7 saat
Teemo07 Sevgiela ben ona da razıyım valla. 6 bucuk bilemedin 7.. 🤦🏻♀️ 1.5 saattir uyanık yatakta dönüyor. Daha yeni sızdı.
Dondurmalikahve Sevgiela Yani dayabiliyorsa huysuzluk yapmiyorsa demek ki o uyaniklik suresi fazla degildir. O zamanlar 9 saat ayakta dururdu simdi 12 13 bazen 14 saat ayakta durabiliyor oglum.
Mevgul Sevgiela huzursuz olmuyosa sorun etmeyin zaten sabah 7 8 arasi uyanmalari gunun verimli gecmesi icin iyiymis gece uykusunu biraz one cekmek icin oda isisi iyi oldugu surece dusu deneyebilirsiniz hem uyku rutini olur hem daha rahat ve uzun uyuyabilir