Mabelle Kızımın Doğum günü için araştırma yapıyorum . Mekan tutucam organizatör süslemeleri yapacak pasta yaptırılacak fakat benimde ikramlık yiyecekler hazırlamam gerekiyor ne gibi şeyler yapabilirim ? Kaç çeşit olması lazım ortalama? Hediyelik dağıtmak istiyorum birde ama karar veremedim ne olacağına trendyolda koku esanslı şişeler var ondan mı dağıtsam bilemedim fikirlerinizi bekliyorum güzel anneler 🙏🏻❤️🎈
senamiray Mabelle hediyelik olarak evet güzel fikir ikramlıkda dışarda olacaksa salata börek tarzı yapmanız daha iyi olur iki üç çeşit salata poğaça kurabiye zaten pasta olur yeter bu kadar
Buuseg Mabelle valla bende yapıcam 1 bucuk ayımız kaldı. Benim de aklımda makarna salatası, börek, havuçlu cezerye,poğaça düşünüyorum. Birde rakamlı isimli kurabiye yaptırcam bence yeterli ama 🤷♀️
Mabelle senamiray çok teşekkürler salata olarak ne olabilir yenmesi ve dağıtılması kolay olması açısından sarma da düşündüm aslında
senamiray Mabelle sarma uğraştırır ama yardımcınız var olur salatada patates salatası yoğurtlu tavuklu makarna salatası güzel olur
Mabelle senamiray patates salatasında güzel olur sarma için arkadaşım hızlı sarıyor onu yardıma çağırabilirim . Çok teşekkürler ❤️
Mabelle denizz06 çok güzel fikirmiş anahtarlık trendyoldan 50 adet şişede koku seansları oluyor ya onlardan sipariş ettim 2 gün önce henüz gelmedi ama 50 tane yeter mi bilmem 🤷🏼♀️ Siz kaç kişi için kaç adet yaptırdınız
1ana1bebe Mabelle börek, poaca, kurabiye tatli tuzlu karışık olabilir, kisir, sehriye salatasi, kereviz salatasi, patates salatasi, sarma, kisir olmazsa mercimek koftesi, mini hamburger, poncik poaca maydanozlu falan aklima bunlar geldi
Kestanesekeri Mabelle salatayı pleksi kuplar var partiden sitesinde 40 tanesi 40 lira ona alıp koyarsanız çok şık durur.rümeysa mutfaktaya bakın onda böyle çok sunum var