Masalingonunannesi Kucukhobby sut ve sut urunleri yani mesela peynir alti suyuna kadar kestinjz degilmi bizdede cikti sizin belirtilerden var bnm 2 gunum diyette o yuzden kafam cok karışık
Adelyaneva Kucukhobby süt yumrta tuketmıorm hepsine bkiorm geriye domates kaldi yüzü bebekleri arti büyük ihtml ondan die düşünuorum iki gündür yemiyorum bakalm o mu anlamaya clşicgm
Masalingonunannesi Kubralkan kakada kan karin gurultusu gaz sancisi huzursuzluk hirilti gözlerini kasima
Kubralkan Masalingonunannesi belirtileri fark ettim etmesine de randevuya 10 gün var daha bu süreçte çocuk doktoru probiyotik verdi rahatlatsın diye umarım bebeğim çok etkilenmeden tedavi sürecine başlarız.. teşekkür ederim 🤲🏻 Rabb’im şifa bekleyen kim varsa Şafii ismi şerifi ile şifa versin amin🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Masalingonunannesi Kubralkan sen gidene kadar sut urunlerini tüketme özellikle süt. Amiinn inşallah iyi haberler alirsin
momand_dad12 Cik vücudunda döküntü yanaklarda kızarıklık ve kuruluk kakada mukus ve kan burun tıkanıklığı hırıltısı son zamanlarda öksürükte başladı belki üşüttüğündendir o tam bilemiyorum ve geçmeyen pişik belirtilerimiz böyleydi sizde ne gibi belirtiler var
Cik momand_dad12 hmm bizdede doğumdan itibaren gürültülü kaka, huzursuzluk vardı şu son iki haftadırda ara ara kakada sadece mukus var birde yanağında egzama başlamgıcı
momand_dad12 Cik doktora götürmediyseniz mutlaka götürün ne alerjisi olabileceği belli olmuyor bizde şuan test sonuçlarını bekliyoruz yarın çıkıcak İnşallah testlerde yanılabiliyor deneme yanılma yoluyla bulunuyor çoğu zaman neye alerjisi olduğu