momand_dad12 sevgili anneler ekmek tüketiyor musunuz ne yiyeceğimi şaşırdım gerçekten ekmek konusunda çok tereddütte kaldım süt ürünü illa ki vardır diye düşünüyorum google dan araştırdım ama net bişey göremedim beni bilgilendire bilir misiniz
gokceyasss momand_dad12 bizim doktorumuz alırken fırına sorun bazıları üstüne sürüyor dedi ben hep yedim hiç sorun olmadı
momand_dad12 SeninAnnenBirMelektiYavrm kendim yapmaya fırsatım yok ki olsa yapacağom tarif falan baktım da sürekli de yapamam
momand_dad12 AntiSosyallKelebek Kucukhobby gerçekten mi kaç gündür yemiyodum ekmek yemeyince doymuyorum resmen 😁
Kucukhobby momand_dad12 kendinizi çok kasmayın 😂 ben de diyet yapıyorum sadece süt ve süt ürünlerini çıkardım diyetten. Hazır paketli ekmeklerde peynir altı suyu olabiliyor ona dikkat edin hazır ekmek almayın.
SeninAnnenBirMelektiYavrm momand_dad12 sürekli yapma cnm. Bir kere büyük yap buzluga at gunlerce çıkarır yersin. Ekmeklere direkt konulmuyor süt ama poğaça börek yapılan kazanda yoguruluyor ve illaki tereyağ süt yumurta bulaşıyor
Kuzeymiram momand_dad12 ekmek icin bakkalina sorup bilgi alabilirsin . Ben her bisey yiyecegim zman icinde süt varmi diye soruyorum yaglı ekmek gibi.
Busra2326 momand_dad12 canım carfurda sadece siyez unuyla yapılan süt ürünleri içermeyen ekmek var onu al bende ondan yiyorumm
SeninAnnenBirMelektiYavrm momand_dad12 evde önceden hamur yaptığımız kabını yıkıyoruz fırınlarda yikanmiyor icindeki hamur alınıp baska hamur konuluyor. Siz bilirsiniz tabi sormuşsunuz bende cvp verdim gerisi size kalmış
Kucukhobby momand_dad12 tamam hazır paketleri ürünlerin içeriğini iyi inceleyin. Cipslerde yok pringelss lays te 😂 abur cubur bulmak sıkıntı😂 patiswiss vegan çikolatası var nutella gibi aynı
momand_dad12 Kucukhobby abur cubur çok umrumda değil de dikkt etmem lazım vücudunda döküntü çok öksürük burun tıkanıklığı mukuslu kaka yara gibi olan pişik o yüzden titiz davranıyorum