Handecelik Merhaba, kızım bugün 8 aylık oldu. Daha dişi yok ama şişlik var bir süredir. Sormak istediğim şey şu şişlik iki alt ön dişte değil ön dişlerin hemen yanındaki dişi şişmiş. Bebeği ön dişten önce yan dişi çıkaran var mı? Çok garip geldi bana.
Happybaby2 Handecelik bilgim yok ama oğlumun ilk dişi 9.5 aylıķken cıktı alt dişti şuan 1 yaşında 3m dişi yeni göründü 💁♀️
deletedmom2200 Handecelik canım benim oğlumun alt iki geldi ve hiç anlamadım gece yoktu sabahına kocaman diş çıkmış tırtıklı 😂 senin dediğin gibi 2. Alt dişler şişkin gibiydi hatta burada post açmıştım o zamanda hatta 4. Ayında çıkaracak zannettik 8. Ayında çıktı.
Gokalp Handecelik bizde 8 ay 22 günlüğüz ama 7 dişimiz var 😎 İlk önce ön alt iki diş sırasyla çıktı sonra yanına 3.dişi çıktı. Sonra üsteki yan kesiciler sıra sıra çıktı şimdi yeniden üst ön kesiciler çıktı 🤠 Huzursuz olduğunda 32 dişine birden bakıyorum hamgisinin çıkacağı belli olmuyo çünkü 🙄😅
deletedmom2200 Handecelik tabi 4. Aydan 8. Aya kadar her an bize diş sıkıntısını yaşattığı için o an ki huysuzluğunu garipsememiş olabilirim 😂
egee Handecelik genellikle alt iki diş üst iki diş ve onların yanları diye gider sırasıyla ama istisnalar tabiki vardır dişli doğan bebeklerde var önce başka dişi çıkanda.. o diş eti sisse bile yinede alt on iki diş gelebilir. Belki bi oyuncak falan vurup sisirmistir yada çok kasimistir
Handecelik egee hep o kısmı kaşıyor 20 gündür falan Ve giderek daha da beyazlıyor. Yanlış hatırlamıyorsam annem benim için yan dişlerimi önce çıkardığımı söylemişti. Belki de kızımın da öyle çıkar bilemedim
ekvaninannesi Handecelik benim bebeğimde önce alt iki dişi çıktı daha sonra üst ön dişinin yanındaki çıktı banada çok garip gelmişti ama oluyomuş 😬😊
ekvaninannesi Handecelik komik duruyordu ama 10-15 gün sonra diğerleride çıktı peş peşe 8 aylık 6tane dişi var şimdi daha tatlı oldu 😊