inciko Kızlar bebeğim sağdığım sütü kusuyor ama mamayı kusmuyor, evolvia ar kullanıyoruz sütü neden kusuyor kafama çok takılıyor
Halime0638 inciko bende sagiyorum icirdikten sonra gazını çıkartıp yan yatirdiginizda çıkarmaz ben oyle yapıyorum gazini çıkarıp yan bırakıyorum kusmuyo sırt üstü birakirsam kusuyo
Pirayeada Benim bebeğim sütü de mamayı da kusuyor bende sağıp veriyorum sebebini bilmiyorum reflu mu değil mi anlamadım
inciko Pirayeada yarın kontrole götürücem doktora sorucam bende reflü mü alerjimi merak ediyorum bu arada Happy momda mıydın ismin tanıdık geldi 🤭
inciko Halime0638 uyuyor süt içerken o yüzden gaz çıkartırken uyanıyor dalamıyor diye gazı çıkarmadım olabilir
Halime0638 inciko benimkide heo uyuyor merak etme omzuna yatirdiginda ordada uyucak zaten sen mutlaka gazini cikar cikarmamazlik asla yapma yan yatır bi muddet sonra sirt üstü cevirirsin yada öyle yatar bunun dışında fazlada geliyor olabilir bebegin kaç aylık ne kadar veriyorsun
inciko Pirayeada bende 34+5 de doğum yaptım ondan öncesinde hastanede yattım 3-4 gün doğumu durdurmak için ama olmadı
Pirayeada inciko kuvezde kaldı mi biz 3 hafta kaldık benim karqciger enzomlerim yükseldi ondan aldi doktor yoksa bebek gelmeye niyetli değildi kısmet işte 😊