Kitapkurduu bende anlamadım canım ya kendim diyet yaptım belli birşey değil sabah maden suyu içtim öğlen tarçınlı Türk kahvesi içtim gün içinde bol su akşamı ilk gün zor ettim ama akşamda yoğurt salata yedim bütün gün bunu yaptım resmen kendimi aç bıraktım yani. Ciddi açtım akşam yoğurt yiyince mesela sürekli birşey yemek istedi canım mideye birşey gitti ya bende maden suyu içtim. Günde en az iki tane maden suyu içiyordum öğlen açlık mı oldu aç bir maden suyu 🤣🤣 derken ben 63 den 55 e düştüm. Hırslanmıştım çünkü arkadaşımın düğünü vardı ve evdeki hiçbir kıyafet bana olmuyordu bu sürede sürekli tartılmadım kilo verdiğimi görünce sevinip hani salmayım diye ve bunu yanlış hatırlamıyorsam blr ayda gibi blr sürede verdim
ben sandım ki göbek gider ama nerde kalça gitmiş göbek indi yalan yok eskisi gibi değil ama şimdide birşey yesem yada şuan 56 kiloyum mesela direk göbek fazla görünüyor. Ve sarkık değişik yani. Elbise blr giydim a aaa kalça gitmiş şok oldum kız kardeşlerim de çok gayet normal olmuşum kalçam sivriydi benim o gitmiş 😂😂😂