Glsm01 Merhaba yarin Verem asimiz var ama bu surec nasil geciyor neler yapiyosunuz bilgi verirmisiniz. Hic kiyamiyorumm🥲
Ozlem2904 Glsm01 1.ay asisi zannediyorum, hastaneden çıkmadan öncede yapılıyor o aşı biz hiç sıkıntı yaşamadık. Oğlum vurulurken ağlamadı bile
Halime0638 Glsm01 evet verem aşısı bizde olucaz ateş yapıyormuş arkadaşımin bebegi oldu ona doktor ates düşürücü şurup yazmis 3 saatte bir icir demis yarin da 6 saate 1 icir demis oyle atlatmislar cok huzursuz oluyorlarmis ama gecer bir şekilde atlatırız inşallah bakalım
ErvaBusra Glsm01 Glsm01 hiç korkmayın benim kızım da bu ayın başında oldu 3 tane birden vuruluyor aşısı sadece olduğu gün gece ateşi çıktı biraz. Ateş düşürücü verdim geçti gitti. İlla ateş olucak diye bir kural da yok endişe etmeyin. Şimdiden çok geçmiş olsun 🙏
Merveee-123 Glsm01 ateş düşürücü yazdı doktorumuz ama çok şükür olmadı bişey sadece 3 tane aynı gün vurulunca asi çok ağlıyor eve gelince huzursuzluk sadece o gün başka bir sorun yaşamadım
Ozlem2904 Glsm01 2.ay aşimizi geçen cuma olduk verem asisini vurulurken çok ağladı ama bacaklarından vurdukları rahattı rahatça oynattı bacaklarını. Ateş olmadı bizde ama çok huyszlandi 3gun kucakta gezdi hep kucakta uyudu. Banyosunu yaptırdıktan sonra düzeldi ama
Gujeli Geçen hafta 2. Ay aşılarını yaptırdım hiç bir şey olmadı ne ateş ne huzursuzluk doktor calpol alın dedi aldık kullanmadık bile. Aşıları yaparken ağladı kucağıma aldığımda sustu hemen korkmayın ❤️