Asel20ava Merhaba anneler möllers balık yağı kullanan var mı? bunu doktorunuz mu tavsiye etti? kızım 15 aylık doktora sormadan kullanabilir miyim bide ne kadar vermeliyim bilgisi olan yazabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim 🌸
Sumeyraas Asel20ava 1 yaşından sonra haftada iki kez balık tüketmiyorsa kullanabilirsiniz dedi doktor. Möllers önerdi haftada iki kez 1 tatlı kaşığı şeklinde. 16 aylık kontrole gittiğimizde tekrar sordum aynılarını söyledi.
alchn Asel20ava bende bugün balık yağı aldım ama ama farklı bir marka hiç bilmeden ezcanden indirimli diye yanı azcık kaziklandik😁😁
Minik_kusummm Asel20ava doktora sorarak başladım 16 aylikti mollers hergun tok bir tatlı kaşığı veriyorm
Mamaqueen Asel20ava doktor tavsiye etti. Eger haftada 2 kere balik yemiyorsa balik yagi kullanabilirsin dedi. Mollersi onerdi oda zaten. 1 gun veriyorum 1 gun vermiyorum. 2,5 ml veriyorum ama benim bebegim buyuk seninki kucuk 1 cay kasigi verebolirsin
Melek1921 En güvenilir möllers bence. Kızımın iştahını çok güzel açtı doktor tavsiyesiyle kullanmaya başladım
ysmn122333 Asel20ava ayy nerde o fiyata bulsam bende kapacam bir tane nerden almıştın canım bende arayıştayım da
Asel20ava ysmn122333 canım ben trendyoldan almıştım satıcısı mama Türkiye ama şuan baktım 185 olmuş 🙄