Areninannesiii Maide-_-18 olmuyor canim ben acil tip tekniyenligi lise bolumu mezunuyum. Paramedik unide 2 sene okuman gerekiyor ama atamasi cok zor 80 ustu alan arkadaslarim hicbiri atanamadi.
Nimetdogann Maide-_-18 peramadikciliğin var mı bilmiyorum da paramedik mesleğinin sertifikası olmaz insan canı emanet ediliyor
Guligul Maide-_-18 google peramadikci yazdim permatikci cikti. Bacim bu nasil bir meslek tam olarak emin misin yani jilet milet 🤔
matmazeliingunlugu Yok canım sertifikası insan cani söz konusu. bir de 10 saatlik sertifikayla can mi emanet edecekler acaba.🙄 bi sertifikamız eksikti şu bölümde.
Nursenac Sertifika yok sekreterlik mi olsun :) insanın canı söz konusu. Aöf den hasta yaşlı bakımı okuyabilirsin :)
Maide-_-18 Ay siz ne cahilsiniz lütfen yazmayın yok demeniz yeterli allahtan kaynana. Pıstunacmadım ne kadar boş insansınız burda vakit çok gidin çocuklarınızla ilgilenin boş insanlar sizi
Sarelinagis Maide-_-18 Sizdede çok olmalı o boş vakitten insanlar yanlış birşey dememiski neden bu kadar yükseldin ?
Areninannesiii Nursenac hic sorma her seferinde giriyorum sinava ama bos bir ara koca ulkede 60 att atamasi yaptilar saka gibi😂
Nursenac Areninannesiii eşim diyorki boşver sınava girme zaten alım yok verdiğin sınav parasına yazık 😂 bu sene için de çalışmaya başlaıdn mı ben kapağını açmadım…
Areninannesiii Nursenac bende bosa girdigimizi dusunuyorum inan ki. Bende kitap yuzu acmadim artik hevesimde kalmadi acikcasi durum ortada ama dedigim gibi bir senesi derse veren arkadaslarim hicbiri atanamadi