Balim38 3 ay 20 günlük bebeğim var mesala saat tam 2 de 100 ml içti ve tam 4 te uyudu normalde 3 . 4 saatte bir içmesi lazım bir saat sonra uyandırsam mı? uyandırmasam mı ? Kendisinin uyanmasını mı beklesem bazı anneler kendisi uyansın der bazılarıda 3 saat doldu mama vermek lazım derler eskisi gibi mama fazla tüketmiyor bazen 30. 60 90 100 böyle gidiyoruz araştırdım 4 aylık atak dediler. sizlerde durum nasıl kaç saatte bir mama veriyorsunuz kaç ml içiyor.
1Beybiletto Balim38 3 saatte 1 180 cc içiyor 1,5 saat uyuyor şu sıralar uykuda değişiklik var atak döneminde.. 3 ay 26 günlük
Esra_Deva Balim38 3.aya girdiğinde uyandırmaları bıraktım ben. Dr öyle söylemişti. O zamandan beri süt saatleri bellidir. Sabah 9 öğlen 12 öğleden sonra 15 akşam 18 gece 21. O da alıştı. Yarım saat öne arkaya oynar tabii. Ama süt saati yakınsa oyalarım sütünü içirir öyle uyuturum ki uykusu bölünmesin.
cansuali Balim38 Balim38 benim oğlum 4 ay 6 günlük 100 CC içiyor geceleri 5. -5.5 saat uykudan da hiç kalkmıyor ve uyandirmiyorum bende doktorum 90 CC mamanın 3 saat tok tutabileceğini söylemişti uykudan uyandırma demisti
mucizemoglummmm Balim38 Benim bebeğim de 3 ay 3 günlük. Bir haftadır 2 saatte bir 90 cc hipp mama içiyor. 3 gün önce aylık boy kilo takibine baktığımızda 600 gr aldığı için 4 saati geçince uyandırmaya karar verdim. Sizin bebeğiniz kaç kilo ?
cansuali 1Beybiletto maşallah benim oğlum 4 ay 6 günlük 100 CC anca içiyor 🤭 180 çok fazla değil mi ya 🙈
Balkizimmmmm 1Beybiletto kız gerçekten mi cansuali vaa tam ben yazacaktım kızım 6 aylık 150 anca içer bence çok fazla
Balim38 Esra_Deva bizim gündüz saatleri belli değil canı nasıl isterse ama gece saatleri belli 12 3 6 9 bu şekilde
Ceylan88 Benim oğlana 90mama veriyorum 3 saat de ,uyanık olursa 2,5 saatte acıkıyor.üstüne bide emziriyorum.4.aya yeni girdik sadece mama alsa bile 90 ı geçicek gibi bu ay 120de rahat alır3 4 saatte bir.7 kiloya yakın bizimki iştahlı birde
Balim38 mucizemoglummmm geceleri uyandırmıyorum uykuda doyuruyorum uyandırmadan biberonla deneyin 3 aylıkken 5 ti şuan bilmiyorum kilosunu sizin kilosu kaç canım
Sunashn500 mucizemoglummmm benim bebeğim de 3 ay 3 günlük 3 saatte bir 125 cc mama veriyorum hepsini de içiyor gece de kendisi uyanıyor 3 saatte bir
Bsrtncsy Balim38 3 ay 8 günlük bebeğim.Örnegin saat 2 de 100cc mama veriyorum eger 4 e kadar uyumadiysa bi 50cc verip uyutuyorum çünkü tam uyuyor bu sefer açlıktan uyanıyor.Uyandiginda acikmamis oluyor oynarken acikiyor busefer 6 da tekrar 100cc verip uyutuyorum.
frambuaz Balim38 bazenlerı 1 bucuk saatte uyanıp 120 ıcıyor bazen 2 saatte uyanıp 90 ıcıyor yanı doymuyor bende anlamadım hıc
durununannesiii- Balim38 eğer bebeğinizin kilo alımı iyi ise çocupu uyandırmayın eğer o acıkırsa uyanır zaten
Balim38 durununannesiii- tam 20 gün önce 5 kiloydu 3 aylıkken 10 gün sonra 4 aylık olcak götürcem bakalım kaç kilo almış bu aralar az tüketiyor hayırlısı. Sırf kilolu olsun diyede asla vermem migdesi şişer rahatsız olur. ☺️ Sağlıklı olması daha önemli benim için.
Burculicee Balim38 kendisi uyanıyorsa bırak kendi uyansın içim rahat etmez dersen rüya beslemesi yap uyurken besle geri uykuya dalsın mama saati geldiyse
monimom Balim38 benim bebeğim de 3 ay 13 günlük bende aynı durumdayım benim sütüm iyice kesildi bebeğim mamayi 60 90 120 fln içiyor bazen 150 yapıyorum içmiyor arada beni emiyor o yüzden dır belki diyorum ama doyuyor