Cutes Selam kızlar. 22 aylık ve 5 aylık bebiklerle tek başıma parka gidebilir miyim sizce🧐 bu bir risk midir 😬 ha bir de bebek arabasına ikisini mi otursam yoksa birinin elinden tutup diğerini arabaya mı alsam, tecrübeli analar tavsiyeler pls🙂
leopar Cutes ikisiyle o ayda çıktım şimdide çıkıyorum uyku saatine denk getirin mesela 12 .1 küçüğün uyku saatiydi o saate araba sallanıyordu dşye uyurdu bende büyükle ilgilenirdim bide bşr yere gidince ikisini bindirşrm arabaya küçükler sonuçta ne olacağını bilemeyiz
Merveee34 Cutes 8-5-2 buçuk yaş ve 5 aylık çocuklarla o riski göze alıp çıkıyorum parktayken bidaha asla sizi dışarı cıkarmayacagım diyip sonra tekrar çıkıyorum😂 en ufağımı kanguruya koyunca çok fazla sıkıntı olmuyor.
Cutes AntiSosyallKelebek korktuğum şey büyük olan kızım parktan eve gitmemek için ağlarsa ya da başka bir şey için, kucağıma alıp götürme şansım yok. İkisi birlikte huzursuzlnırsa falan 😬
AntiSosyallKelebek TheMomm Onun tek çaresi o parktan sıkılana kadar o park da kalmak arada yemleyeceksin hadi evde oyuncak oynayalım hadi bıcı bıcı yapalım hadi mama yiyelim evde gibi 😂 ben çözümü böyle buldum
TheMomm AntiSosyallKelebek Yaz olsa tamam da bu soğuk havalar da sıkılmasını beklesem bu sefer hasta oluruz 😂
TheMomm Cutes Eve gelmek istemiyor parkı çok seviyor parkı görse elimi tutmaz bırakır gider ben peşinden o önden bi şekilde zorla evin yolunu tutmaya çalışıyorum kapının önüne geldiğim de artık eve zor atıyorum kendimi 😂
AntiSosyallKelebek TheMomm Bende işe yarıyor max yarım saat kalıyoruz hava güzelse hiiiç dokunmuyorum neyse yaz gelsin salalım şu çocukları 😂
leopar Cutes evet cnm mesela şimdi büyümüş 9 aylık kendisine eğleniyor salıncağa koyuyorum diğerinde kendine oynuyor
Zey-yus50 Cutes benimde büyük iki buçuk yaşında küçük 11 aylık birini arabaya koyuyorum birinin elini tutuyorum gidip geliyoruz geçtiniz yaz sizinkiler kadardı bebek pusette büyükde elimde giderdik çok yorulursa dönüşte arabanın önüne oturtuyorum☺️
Bety Bende çok çıkmak istiyorum ama cesaret edemiyorum 23 ve 5 aylıklar küçük desteksiz oturamiyor henüz 🥲
Smy16 Cutes kendimde o cesareti bulamıyorum ben 😂 arkadaşım gidiyo ama 2 bebegi var ikisinide bebek arabasına koyuyorum suriyeli gibi gidip geliyom ama yapacak bişey yok diyo 😂😂