Prensesss_annesiii Kızlar araba kullanmayı bilmiyorum acaba öğrenmek için ilk kendim pratikmi yapmalıyım yoksa ilk ehliyetmi almam lazım orda ogretiyorlarmi
SGeceC Prensesss_annesiii ehliyet için kursa kaydolun orda öğretiyorlar ,ehliyeti alınca sonrasında kendiniz pratik yaparsınız 🌺
minikobebegim00 Prensesss_annesiii öğretiyorlar da yakınında bilen varsa sana yardımcı olabilecek öğrenip biraz gitsen tek seferde alırsın ehliyeti bence
delirmeceler Prensesss_annesiii eşiniz panik yada agresif sürücüyse kesinlikle önce ehliyet sonra özel ders alın ama değilse size öğretebilir ama her şekilde önce ehliyet malesef günümüz sürücü kursu fiyatlarını bilmiyorum ben alalı 20 yıl oldu
Prensesss_annesiii delirmeceler eşim çok sinirli hiç bana öğretme yanlısı değil ben kendim almak istiyorum
delirmeceler Prensesss_annesiii o zaman zaten eşimden şoförlük öğrenme dahada panikletir zor öğrenirsin sürücü kursunda daha rahat öğrenirsin araba sürme heves ve cesaret istiyor ama agresif birisi öğrenince bunlar kayboluyor zorlanıyorsun
Mlkko Prensesss_annesiii kursa gidin en düzgün şekilde öğrenirsiniz sonra yanlış bildiklerinizi düzeltmekle uğraşmayın
balpetegimeto Fiyatlar şehirden şehire değişiyor yengemle aşağı yukarı aynı günlerde farklı şehirlerde aldık o peşin 1500 vermişti ben taksitli ödedim 1500ü 2019daydı ama bu fiyatlar
Mjgntnrkl Prensesss_annesiii keisnlikle orda hocalardan öğren. Sonra ekstra eşinden arkadaşından ders alırsın istersen. Ama hocalar geçecek kadar kendileri öğretiyor. Kafanı başkalarıyla karıştırmaa
Prensesss_annesiii delirmeceler sürücü kursunda direksiyon dersinde sürmeyi iyice ohrenebilirmiyim acaba
adasaripapatya Prensesss_annesiii Sıfırdan kursta öğrenmen daha iyi olur bence öncesinde bildiğin uyguladığın şeyler yanlış olabiliyor eğitim yeterli oluyor zaten
delirmeceler Prensesss_annesiii öğrenebilirsin ama trafik çıkmak cesaret istiyor manyak sürücü çok ama korkusuz cesaretli olursan tek başına daha çabuk öğreniyosun bu tartışılmaz istanbulda yaşamıyorsan çok daha kllay öğrenirsin hatta
Queenmomm balpetegimeto şuan ilcedeyiz daha buraya uygun diyorlar büyük şehire gitmeden aldık hemen, her şeyi içinde 6000e geliyor sanırım
balpetegimeto Queenmomm bende ilçede almıştım bi fiyat artışı bekliyodum ama bu kadarını tahmin etmmemiştim