Pinkmoms KıZlar bebeğimin ateşi bi düşüyor bi çıkıyor 😔 calpol verdim işe yaramadı 😭 ılık su ile duş aldırdım 34de düştü derken 20 dakika sonra tekrar yükseldi sirkeli su koydum koltuk altıbw 37,4e düştü 😞 başka yapabileceğim birsey var mı 😭😭😭
zeynep_zulalin_annesi54 Pinkmoms sirkeli su cok tehlikeli canm onu yapma normal su ile yap tamponu kaca kadar yukseliyo bebis ne kadarlik
NekwaSultan Pinkmoms kac aylik? Atese en etkili fitil canim bizimde dun geceden beri düşmüyor atesi fitille takipteyim sabah dr.a göturcem.
Lavanta35_ Pinkmoms biz bugün 2. Ay aşımızı olduk 37.4 oldu ateş ben 1 çay kaşığı calpol verdim nemli bezle eklem yerlerini sildim alnında bşraz beklettim 36.9 oldu yarım saatte bir ölçüyorum birazdha geçmezse ılık duş aldırıcam sende yıkayabilirsin bence.. Bu gece nöbetteyiz desene
Pinkmoms zeynep_zulalin_annesi54 AA öyle mi tamam canım değiştireyim hemen 😭 en yüksek 38,5 oldu çok sıcaktı her yeri 😞😞
Pinkmoms NekwaSultan 9 aylık canım İnşALLAH çıkmaz daha ateşi çıkarsa bende götüreceğim büyük ihtimal dişten kaynaklı 😭
zeynep_zulalin_annesi54 zisanc sirkeli su dıs atesi dusurup aksine ic atesi yukseltir daha bilimsel ogrenmek isterseniz netten okuyun
NekwaSultan Pinkmoms evet dis ates yapiyo canim. Korkma varsa fitil ver sabaha kdr idare eder. Ya da dolven varsa o da olur. Calpolu 4 saatte 1 verebilirsin Rabbim sifasini yavrularımızın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Meryemdeveci Pinkmoms benimde oğlum 4 gün önce öyledi dişe bağladım hep ama meğersen Boğaz enfeksyonu olmuş ateş ondanmiş ben fitil verdim ateş düştü ara ara tekrar çıkınca doktora götürdüm
Lavanta35_ AygulSina Sağlık ocağında 37.5 37.7 olursa ver dediler.. Bilmiyorum ki hiç ilk bebeğim int baktım ordada 37.2 üstü ateş yazıyor 0-3 ay için. Daha da yükselmemesi için içirdim ilaç bende şimdide uyuyamıyorum endişeden
Lavanta35_ AygulSina şimdi gelde hangisine inan bunlarda bir alem ya hiç daha birbirini destekeyen doktor duymadım.. Neyse teşekkür ederim yinede şimdi ateşi 36.9 hala yarım saatte birmi ölçeyim peki saatte birmi
ada09 Pinkmoms 37.4 çok yüksek ateş değil hava çok sıcak bebeklerin ateşi yükseliyor öyle bir durumda ıslak bezi bacak büküm yerlerine koy
Lavanta35_ ada09 birşey sorabilrimiyim size 37.4 tü ateşimiz calğol verdim 1 çay kaşığı saat 12de ara ara eklemlerine nemli bez sürdüm.. Şimdi ölçtüm 35.6 çıktı.. Yarım saatte birmi yoksa saat başımı ölçmeliyim ilk bebeğim ve ilk ateş tecrübem oyüzden danışmak istedim
AygulSina Lavanta35_ yok cnm olcmene gerek yok basini opersin baktin sicak gibi geliyor kontrol edersin