Elifhamza Hemşire sağ tarafı daha çok yatmış sol şiş diyor doktor sorun olucak biaey defil geçer dedi bi tarafı daha sis olup düzelen var mı acaba sola yatiriyorum biraz yatıyor sonra dönüyor yine sağına nasıl yapabilirim
duyguarsddn25 Elifhamza bizim de sol taraf tamamen düzdü sağa yatırdım sürekli o döndü ben çevirdim savaş halindeydim resmen şimdi düzeldi çok şükür dikkat etmelisin
Dtfatma Elifhamza ay biz de öyleyiz hep yüzüstü uyuyordu ve ben çevirerek uyuyor diye hiç dikkat etmedim ama hep sola yatmış şimdi hep sağ yatırmaya çalışıyorum ama yine çeviriyo inşallah büyüyünce geçer :(
Asel16 Elifhamza oğlum bir yaşında dört beş aylıkken fark ettim şişik olan kısma yatırdık sürekli ama kafasının şekli bozuk düzelmedi arka düz yanlar bi çıkık bekliyoruz inşallah düzelir
Elifhamza duyguarsddn25 aynen bende savaş halindeyim suan çeviriyorum sürekli bakalm inslalh ise yarar uyanıkken de sağ tarafına dikkatini çekecek şeyler koyuyorum o taraftan konuşuyorum yatıyor bakıyor öyle bakalm
Feraye_ Elifhamza bizimkide oyleydi buyudukce duzeldi,duzelir merak etmeyin hep bi tarafina yatirmamaya calisin duzelir