Xxxnppp Merhaba anneler 1 aylık bebeğim var şimdiye kadar gece uyurken gece lambasıyla hatta biraz daha aydınlık bir odada uyuyordu. Ama karanlık olması gerektiğini okudum çoğu yerde sizler nasıl uyutuyorsunuz
1Beybiletto Xxxnppp şöyle diyim 3 ay 26 günlük bebeğim gündüzleri hep seste uyuttum ve aydınlık olmasına dikkat ettim hala da devam ediyorum aksamida gece lambasını yakıp öyle uyutuyorum
Masalingonunannesi Xxxnppp gece salgilanan buyume hormonu karanlıkta oluyormus o yuzden yaksaniz bile cok aydinlatmyin odayi bebegin yuzunu secebilecek kadar olsa yeter
Busramaden Xxxnppp karanlıkta uyuyo ılk dogdugu zamanlar da bır ıkı hafta bırbırımıze alısana kadar gece lambası kullandık sonra bıraktım suan 13 aylık odasında ve yıne karanlıkda yatıyo
Elif1010 Xxxnppp Büyüme hormonu karanlıkta salgılanır 2.5 aylıkken uyku rutini kurmuştum bebeğime ozamanlar okumuştum bununla ilgili yazılar ki doktorumuz da söylemişti emzirmek için bile telefon flaşı açıyordum saklayarak uykusu açılmasın diye öyle öyle Rutini oluşturdum
Xxxnppp Masalingonunannesi evet bende küçük göremem kusarsa falan diye yakıyordum ama daha dikkat edeyim bundan sonra
Lidya-t doğduğundan beri sıfır ışıkta uyuttum geceleri.22 aylık gece hiç kalkmaz sabaha kadar uyur. Gündüz de karanlık olmayan ve ses olan alanda uyuttum