Pikapikapikacuuu Kızlar ikisi arasında kaldım manuel mi elektrikli mi. Kullanıp memnun kalanlar lütfen yorum yapın.
Pikapikapikacuuu Pikapikapikacuuu bebeğim sütü tam çekemiyor o yüzden almak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz
Pikapikapikacuuu Pikapikapikacuuu yorumlarda manuel daha iyi diyen de var elektrikli daha iyi diyen de karar veremedim.
Babyfacee Pikapikapikacuuu elektrikli daha iyi tabiki de. Elle ne kadar uğraşılır onunla. Ben kiwi kullandım bebeğim küvözdeyken 15 gün işimi gördü. Ama uzun süredir sağım yapacaksanız iyi markalar öneririm hız açısından
Pikapikapikacuuu Fatmahmt63 aynen bende o amaç için alıcam elimde lansihonun var ama eski ablmadan kalma yetence çekmiyor mochinin çekimi iyi değil mi
Eminneee Pikapikapikacuuu mochi kullanıyorum eğer bebeğiniz bi göğüsünüzden emerken diğeri sızlıyorsa alın bebiş memeyi emerken diğerine vakumluyorum kendi kendine doluyor ekstra bişey yapmıyorum süt kanallarınızın açık olması önemli olan
Pikapikapikacuuu Eminneee evet sızma oluyor birde kalan sütü çekemiyor hemen uyuyakalıyor 2 dakika emip o yüzden kuvvetli çeken arıyorum
blue5 Pikapikapikacuuu elektirikli kullaniyorum. Manuel aldim beceremedik onunla. Elektirikli arkadasimindi bana verdi. Lansinoh tekli cekim gücü iyi. Benim tavsiyem eger gucunuz yoksa almaya ikinci el bakin.💛