Sumeyyee Bence biraz daha bekleyin sonuçta yeni ameliyat oldunuz yaranız taze havuzlar hijyenik değil
Sumeyyee 40 günlüksünüz daha valla ben cesaret edemem şahsen😬 doktora sormakta fayda var çünki dikişleriniz şuan enfeksiyon kapmaya çok meyilli yani bilemedim bi doktora sorun bence. İlla girerim derseniz eczaneden su geçirmeyen bantlar var ondan alın en azından ıslanmaz enfeksiyon riski azalır🤷🏼♀️
Deletedmom115 Dgndrmz Daha çok yeni havuz da zaten ortada hiç riske atmayın bence. Mikrop falan kaparsanız soluğu hastane de alırsınız Allah korusun.
Naz_35 Hiç riske atmayın derim kritik dönemdesiniz çok isterseniz yaz geçsede otelde havuza girersiniz
Duruonur Dgndrmz benim 40 da yeni çıktı doktora sordum denize girebilirsin artık dedi,ama havuzu önermedi cnm enfeksiyon riski çok oldugu için,sen bilirsin ama girsen bile çıkınca hemen temiz duş al mayoyla oturma,yada su geçirmeyen bantlardan al.
Sblylmz Benim sezaryen ameliyatımdan sonra hastaneden çıkarken su geçirmeyen bant yapıştırmışlardı her gün banyo yapmama rağmen 1 aya yakın hiç açılmamıştı o bant araştırın havuza girerken yapıştırırsınız dikişin üzerine tabi ki doktorunuza danışarak 🤗 rahatlıkla havuza girebilirsiniz çünkü gerçekten asla su geçirmiyor
Duruduygu Dgndrmz olanı söylemiş ama canım ben 6 ay oldu ben bile cesaret edemedim çünkü havuz hijjenik degil deniz olsa neyse ama biz ne desek boş doktoruna sor msj at falan öyle gir ama o arkadaşların dedigi su gecirmez bant süper fikir eczaneye sor varsa onla olabilir hatta bende girerim onla😂
Rgnkty Dgndrmz eylül ortası gibi tatile gidilebilinir bence hem bebiş büyümüş olur hem de dikişleriniz daha da iyileşmiş olur hem de havuz yerine mis gibi deniz 😊
Rgnkty Dgndrmz aynen öyle 😊bu yaz tatilsiz de geçebilir diyorum kendi kendime ama tek sorun instagram storyleri😁 herkes tatilde bunalım sebebi 🙈