DiDoCe Bebeğim şuan 8.5 aylık ayağı 11 cm yaza kaç numara alsam sizce viccoda 20 numara 12,4 cm 21 numara 13 cm siz nasil yaptınız? ( fiyatlar sürekli arttığı için biran önce alayim diyorum )
Woody DiDoCe valla almayın Benim once aldıklarım hep elimde kaldi Hiçbir vicco modeli olmadi mesela ayaklari sis şiş olduğu icin
Littlebird DiDoCe maşallah ayakları büyük bebişin 1 yaşında ilk ayakkabısını vicco almıştım 19 numara ama ayağının üstü özellikle tombulsa vicco olmayabilir
Merveovunc-1 DiDoCe kızım 13 aylık vicco 21 numara aldım biraz bol ama yürümeye başalyınca olur diye düşünüyorum
Gizemhzl Woody benimde aynı giyiyor ama tam oluyor suan. Kızıma e bebekten 20 numara 2 beden büyğk oluyor gittim 19 numara aldım viccodan ama ayağının üstü topak olduğu çok zor giyiyor ayağından çıkıyor falan . Çok uyguna almıştım ama indirim haftası 96 liraya almıştım ikinci el 70 e falan satarım o yüzden üzülmüyorum bir daha alcam.yinede cok rahat ve çok uygun ilk yürüme için
Woody DiDoCe numara oldu üstü kapanmadi Kimine ayağı hic girmedi Kizim da zayıf bi bebekti ama olmadi malesef
kirmizibasliklikiz_ Littlebird bizimkinin baya tombul şişko şişko hangi marka olur peki bilginiz var mi
UraSsmom DiDoCe Ben geçen yaz aldım ama zor giydirdim yani 1 ay anca. Ayağını ölçtüğümde orda çıkan numaradan 1 numara büyük aldım ki rahat giysin diye yine küçük oldu. 🤷🏻♀️ Numarasını bulursan aşırı rahat ama zor işte deneyip almak lazım
GiybetReis DiDoCe ben baska bi markanın terliğini aldım yaz için, riske girdim bakalım. . Aşırı indirimdeydi çünkü ama çok büyük bi indirime girmediyse riske girip almayın. İlla alacaksanız 3ayda 1numara büyürmüş genelde ama dediğim gibi garantisi yok malesef
Esra1202 DiDoCe merhaba bende vicco ilk adim ayakkabisi var sıfır hic giyilmedi. Almak isterseniz mağaza fiyatından uyguna veririm
cemreninnannesii DiDoCe bence almayın numaralar tutmuyor ayağın üstü şiş oluyor ayakkabı girmiyor 16 aylık kızım 22 numara giyiyor yaza kaç giyer hiç bilmem