Nazlicann1993 Arkadaşlar merhaba. Adet olduktan sonra hamile kalan var mı bazı arkadaşlar bi önceki aydan gebe olabilirsin diyor geçen ay adet oldum bu ay gecikti
leopar Nazlicann1993 çok nadir birşey bence yani her gecikme hamilelik değil (kaza olduysa bu şüpheye düşmeniz normal )
Selin1234 Nazlicann1993 canım ben ikinci hamileligimde üstüne görmüşüm 22 haftalık ken hamile olduğumu öğrendim her ay düzenli adet oldum herzaman ki gibi hiç bir farkı yoktu
Tazeanne0134 Nazlicann1993 emziriyorsan gecikmesi normal canım ama emzirmiyorsan adetten hemen sonra hamile kalınır evet ben oğluma öyle hamile kalmıştım şimdi 26 aylık 30+6 haftalık hamileyim buna da aynı şekilde hamile kaldım
elifizm Üzerine görme dedikleri şey adet değil yerleşme kanaması oluyor en fazla 3 gün açık pembe veya kahverengi şeklinde olabilir. Böyle geçirdiyseniz olabilir. O adet kanaması olmuyor test alın geciktiyseniz hiç kimse size net bir cevap veremez
Nazlicann1993 leopar ama o adetten sonra eşimle birliktelik olmadi çalışıyor memleketten başka bi yerde
leopar Nazlicann1993 ee ozaman yoktur cnm ya korkma kaç aylık bebeğin ilk 1 yıl çok normal düzensizlik olması
Selin1234 Nazlicann1993 evet doktorum da üstüne görmüşümsun dedi öyle olan birsuru kişi varmış hatta bir bayan 9 aylık olduğunda karnımda kitle var diye gitmiş hamile olduğunu ogrenmus benim o şekilde olmasının sebebi belkide spiral imin olması yüzünden
Cansuuu8 Nazlicann1993 doğumdan sonra disadecw birlere adet olduysan gecikme olabilir adetin düzene girmesi neredeyse 6 ayı buluyor benim de öyle olmuştu 20 gün geçmişti ve 4 günde bir test yaptırıyordum ama yüne de belli olmaz
Cicek_Gokce46 Nazlicann1993 ben oğlumda öyle oldum adet oldum sonra ki ay olmamıştım öyle gene kaldığımı öğrendim