alchn Oğlum ikinci isminin sildirmek istiyorum ama napmam gerek hemen olur mu nasıl bir yol izlemem lazım
kuzey-21 alchn isim sildirme kolay oluyor diye biliyorum. Mahkeme giriyor sanırım işin içine. Yada nufusu arayıp öğrenin isterseniz. Orda da oluyor diye duymuştum
TalentedMom alchn mahkeme başvurmak gerekiyor diye biliyorum yanlış olmasın nüfus müdürlüğüne. İr sorun yönlendşrir sizi
alchn Merveovunc-1 benim istediğim isim olsaydı eğer pişman olmazdim ama rahatsız Ken evet dedim isim şuanda hiç sevmiyorum
YouTube Neden sildireceksin canım bende oğlumun ismini sildirmek çok istiyorum ama eş imzası gerekiyormuş
alchn Merveovunc-1 birde tansiyon 19 20 kendimde bile değilim o kadar düşünün eşim iyi bir niyetle geldi ama. Evet dersen koyalım yok dersen kalsın o an Evet demişim ama çok psikolojim bozulmuştu öylesine evet di ama bu kadar etkiliyecegini hiç düşünmedim
Merveovunc-1 alchn ismi ne bebeğinizin sizi rahatsız eden tam olarak ne başka bi çözüm bulalım eşinz sildirmenize izin vermezse
alchn Merveovunc-1 oğlum ilk ismini zaten birlikte seçtik ikinci isimde eşim abisin adı verdi ismi cuma,😔
Merveovunc-1 alchn kullanmayın oyle bi isim yokmus gibi düşünün. Eşinizi ikna edemezseniz boyle bi yol izleyin