BurcuGorkem Bu damlanın üzerinde günde üç kere 1 damla diyor, internette 15 damla içilir yazıyor kafam karıştı kullanan var mı
Saykoogg BurcuGorkem lactamil denemenizi tavsiye ederim sütüm çok azdı herşeyi denedim ama lactamil gibi süt yapan bişey görmedim tabi yine dolup taşmıyor ama bebeğime yetiyor
RainOverMe BurcuGorkem brnde faydası olmustu 3 ya da 4 sıse kullandım🤗 umarım sızde de olur ama duzenlı ıcmeye calısın bır de maden suyu ıcın gunde bır şişe mutlaka🤗 uyku durumunuz nasıl uyuyabılıyor musunuz
BurcuGorkem Saykoogg nedir o damla mı alıyım onuda çok çaresiz kaldim bir anda azaldi kesilcek böyle giderse
Saykoogg BurcuGorkem yok damla değil toz bişey bardağa koyup sıcak su ekleyip içiyorsunuz tadı çok güzel ama gramajı az bana 1 kutusu 2 gün gidiyor 🥺
BurcuGorkem RainOverMe çok uyuyamıyorum malesef oğlum çok sık uyanıyor memeyi bıraktı zatennen azından sağarak verebilsem 5 aylık şuan
RainOverMe BurcuGorkem uyumadıgınız ıcın olmuyordur benım de sutum cok azdı uyumadıgımdan olmuyormus gunluk 2 max 3 saat o da parca parca uyuyordum. Keske uyuma sansınız olsa cok fark eder. Arkadasımın sütü gelmiyordu uyuduktan sonra gelmeye basladı sonra cocuk durmayınca yıne uyuyamadı ve azaldı sütü 🤷♀️