Elifmoms Kızım 5 aylık başını sürekli sağa sola doğru sallıyor hızlı bir şekilde. Bu bir sorun mu acaba ilk kızım da hiç böyle bir şey yoktu ilk zamanlar normaldir dedim ama uzun zamandır yapıyor. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
-ArelinAnnesi- Elifmoms Benim bebeğim de yapıyor 3. Ayımıza gireceğiz uykusu gelince yapıyor genelde canım bir de eee ee eee diyor 🤣
Ecrin00 Elifmoms benimkide yapiyo bi sknti oldugunu dusunmuyoruk cunku doktorada gittim huy edinmis dio bide birini gorunce mutlu olunca falan cok yaptigini fark ettim gercektn huy edinmis 🤭
Elifmoms coktepkiliyim normal bişey yani dimi 2 aydır yapıyor nerdeyse gittikçe de artınca değişik geldi
Elifmoms Ecrin00 yani bir sıkıntıdan değil o belli gülerek yapıyor çünkü belki de hoşuna gidiyor oyun yapıyor dediğiniz gibi 😊
MevaNur3 Elifmoms benim kızımda o aylarda yapardı uykusu geldiğinde hadi nennen yapalım derdik hemen kafasını sallardı ama biz hiç sallayarak uyutmadık ne alaka bilmiyorum 🤣
-ArelinAnnesi- Elifmoms Bazen benim de normal de yapıyor canım dert etme kendine bende bu konuyla ilgili post açmıştım ama normal olduğunu söyledi herkes sonra takip ettim biraz uykusu geldiği zamanlar da ve bazen normal zamanda yapıyor ayağım da sallayınca duruyor
piamater Elifmoms normal 10 aylık bebeğim yapıp çok eğleniyor. İleri geri cok sert bi sekilde sallasa sorun oluyor demişti bi tanıdığım doktor
Elifmoms piamater yok ileri geri değil sağa sola aynı ritim de hafif hızlı şekilde sallıyor genelde gülerek yapıyor ya da yeni uyandığında ilk başt soyun diye düşündüm ama 2 ay kadar oldu hala devam edince bir sormak istedim. Teşekkür ederim 🤗
Elifmoms -ArelinAnnesi- evet canım öyleymiş netten baktım da tuhaf yorumlar vardı endişelendim ondan sormak istedim ama herkes normal oldugunu söylemiş 😊