Busraata Özel muayenehane de olabilir fakat onun fiyatlarını bilmiyorum.Oglum sürekli ateşleniyor ve çözüm yok çünkü çocukta hersey tertemiz çıkıyor ama haftada bir hasta
Sahrabalam Busraata fmf Akdeniz ateşi gittiğiniz doktora mutlaka danışın bakılsın yeğenim aynı şekildeydi çok sonradan teşhis konuldu geçmiş olsun
Busraata Gerçekten teşekkürler bir kez daha yanıltmadınız.Neden adam gibi sorulara cevap verilmez anlamış değilim hiç mi yok mersinde olan,ne zaman hastalıkla ilgili birşey yazsam cevap yok
Sezii Busraata sürekli ateşlenmesinin sebebi olarak genel olarak doktorların yorumu noldu peki ben forum yaşam da fatih sağcan a gidiyorum en cana yakın cocuk dilinden anlayan anne babanın sordugu herşeye sıkılmadan cevap veren o oldu. İnşallah iyileşir bebeğiniz bir an önce
EzoDemir1 Busraata imc hastanesi Saime aksın ben çocukken onun yanında tedavi olmuştum şimdide kızımı götürüyorum çok iyi bir doktor
Ejderya Doç.Gültekin Altuntaş Tanıdığım biri çocuğu sürekli ateşli diye götürmüştü çocuğunu detaylı araştırma yapmış bir araştırın isterseniz birde orcan bey var onun dışında nursel hn var
Busraata Ejderya teşekkür ederim özel klinige götürme durumum olursa,tekrarlanan ateş gibi orcan hocaya götürürüm çok iyi biri ama fiyatlar ne hiç bilmiyorum