Aselemine27 4 aylık kızım var güzel bi elbise almak istiyorum bayramda giydirmek için bi türlü karar veremiyorum kolu uzun istiyorum hava soğuk olur die düşünüyorum bildiğiniz güzel siteler ya da markalar var mı ?
Ikrazumra19 Aselemine27 ben lcw dan aliyorum kisa kollu alin birde uzerine hirka baktiniz usuyor hirkayi giydirirsinix
lalbg Aselemine27 hava muhtemelen soğuk olur. Kitikate, le mabelle, şirin şeyler butiği sayfalarına bakabilirsiniz☺️
zarifbirhanim Aselemine27 Ben kisa kollu aldım. İçine gömlek bluz giydiririm diye düşündüm. Üstüne de çok soğuk olursa diye ince hırka aldım. Lcwden ya da defactodan alıyorum genelde
acimavi Aselemine27 ben uzun kollu ince mevsimlik bir şey almayı düşünüyorum. Lcw reklamlarında çıkıyor güzel elbiseler, bir de instada denk gelenleri kaydediyorum. Le mabelle takip ettiğim bir sayfa, bir kere arama yapınca hep reklam çıkıyor zaten
Aselemine27 Ikrazumra19 ya öylede sevmiyorum aslında elbise geri kapanıyor üzerine birşey giydirmek istemiyorum
lalbg Aselemine27 kitikate zaten güvenilir mağazaları da var. Le mabelle’den çok alışveriş yaptım orası da çok güzel. Şirin şeyler butiğinden henüz bi şey almadım ama orası da güvenilir diye biliyorum☺️
Aselemine27 acimavi ben vanda yaşıyorum burda çalışıyorum ve burda ki avmde çok sınırlı elbiseler model çok az geliyor nette bakıyorum görüp almak istiyorum beden konusunda emin değilim
zarifbirhanim Aselemine27 Bunu aldım içine de krem rengi bluz alıcam. Üstüne de krem renk düz hırka aldim
Kahve_kokusu Aselemine27 ben MikiMause li kot elbise aldım askılı icinedr krem yakalı bir badi aldım lc waikiki den. Cok hos oldu . Simdi baktım da stok ta yok ama o sekilde yapabilirsin. Hem elbiseyi kapatmıyor hem badisini.