Arzu_Doruk Merhaba kızlar oto koltuğu önerileriniz neler yardımcı olur musunuz adac testinden geçmesi lazım diye biliyorum ama geçenler çok pahalı geldi bana kullanıp memnun kaldıklarınız hangi markalar var 🌸
mino01 Arzu_Doruk baby plus marka aldık biz. Çarpma testi uygulanmış olanından 🤷🏻♀️ Satıcı öyle söyledi yani. Bizde onu tercih ettik.
Kimyageranne123 Arzu_Doruk koala 🐨 marka aldım çok memnunum testlerin hepsinden onaylı geriye doğru yatış ve boyu uzadıkça Boyun yukseltme kademesi var ve oldukça yüksek bir koltuk çocuk dışarıyı tamamen görebiliyor bu yüzden sıkılmıyor
Woody Arzu_Doruk adac testine girmeyen, sonucu iyi olmayan koltugu almayın derim Adac internet sitesinde sonuclaraa ulasabilirisniz
Arzu_Doruk Woody teşekkür ederim evet adac geçmesi lazım ama çok pahalı geçenler nasıl olacak bilmiyorum
Medusafer Arzu_Doruk bence en önemlisi adac testi bindiğimiz arabalara milyarlar verirken çocuğun güvenliği için verilen 4 5 bin TL’yi çok görmemek lazım buyuk kızıma besafe izi comfort x3 kullanıyorum küçük kızıma joie i spin kullanıyorum ikisinden de memnunum
Merveovunc-1 Arzu_Doruk aşırı pahalı haklısınız bizimki sağa sola da dönüyor çok memnunuz markası converse
Esra_Deva Arzu_Doruk kraft dark grey cross fix diye geçiyor onu aldık kullanıyoruz. Kızım çok rahat ediyor. Vaktinden önce indirimden almıştık Allahtan. Cybex çok iyi ama aşırı pahalı geldi bize.