Naagii Merhaba Salı günü Doğum yaptım bebeğim beni emmiyor daha doğrusu çok sütüm gelmiyor sağıyorum yine de çok fazla yok sütüm sonradan süt artıyor mu
Ygz14 Naagii evet artıyor emin olun rezene ve salata tavsiye ederim bi haftaya kadar dahada artacak ve bebek emdikce emmezse geri gider
Dilasanaz Naagii evet canim artıyor sık sık emzir benim sütüm 5. Gün geldi ve cok zor geldi ama sonradan emdikce geldi artri şükür bol bol su iç ve emzir canim rabbim anali babalı büyütsün
Hohomoromu Naagii e tabi ki canım daha bismillh gözün aydın diyelim 1 aya kadar bebeğinin doyacak kadar sütünün gelmemesi normal telaş edip stres yapma memeyi vermeye çalış yoksa hiç alma sütün gelsede almıyrsa sen sağmaya devam et mama takviyesi yap bebeğine aç kalmasn ama sen memeyi aldırmaya çalış emdikçe gelecek sütün 👍
Handey Naagii daha 2 gün olmuş 25cc çok az değil 🙂 zamanla çoğalıcak merak etme.sürekli su ve komposto içmeye çalış canım.tavuk suyuna çorbada arttırır.ama en önemlisi stres yapma ve bebeğin uyuduğu sürece sende uyumaya çalış
Handey Naagii daha 2 gün olmuş 25cc çok az değil 🙂 zamanla çoğalıcak merak etme.sürekli su ve komposto içmeye çalış canım.tavuk suyuna çorbada arttırır.ama en önemlisi stres yapma ve bebeğin uyuduğu sürece sende uyumaya çalış
Slndnz Lohusanın bebeği yaka iğnesidir, atasözünü 😁hiç unutmayarak bebeği memenizden hiç ayırmadan emzirin. Sütünüz de artacak, bebeğiniz de doyacak. ☺️
Minigiminannesi Naagii e bebek de humana diye bi çay var süt artıran emziren anneler için sadece tavsiye ederim işe yarıyor deneyin isterseniz ve bol bol yeşillik yiyin ve siz daha çok çok yenisiniz emzirdikce de artacakkk memenizi sık sık vermeye çalışın ne kadar çok meme verirseniz o kadar çok sütünüzdeee artar allah analı babalı büyütsün 🙏
Sevce19ceren Naagii tabiki gelir sutunuz. Sitres yapmamaya ozenn gösterin . Humana cayi , ceviz, tahin helvasi ve bol su tuketin. Vakit buldukca dinlenin.
SabahGunesim Naagii bebeğinle uyu uyan ve günde paylaştırarak enaz 4 litre su iç. Ben öyle yapmıştım 2 günde. 2 katına çıktı
Cnszeze Naagii bebeğim 9 günlükken fotoğraf çekimine gideceğimiz için fotoğrafçı sütünü sağ getir demişti. Bende o gece sadece bir göğsümü sağdım ve çıkan 25 civarı birşey o kadar üzüldüm ki tabi doymaz bu çocuk bune böyle falan diye ama sonra İnternetten okuyunca öğrendim benim minik kuzumun midesi zaten 20mlmiş 🤗 sonra içim rahatlamıştı. Kızım şuan 15 günlük ve sadece 3-4 gündür bezinde idrarırınj yaptığında dolu okuyor.yani daha yeni büyüyor midesi. Benim sürümde ona bağlı zaman geçtikçe artıyor. Üzme kendini lütfen. Gece 3 seferden fazla kalkıp emzirmeye çalış. İlk 10 gün saat başı emzirdim desem yeri. Sadece bebeğinin bezinde kırmızı turuncu lekelenme var mı onu takip et. Eğer o olursa doymuyor demekmiş. Birde günde 5-6 bezden az değiştiriyorsan da yetmez demekmiş.
SabahGunesim Naagii bebeğinle uyu uyan ve günde paylaştırarak enaz 4 litre su iç. Ben öyle yapmıştım 2 günde. 2 katına çıktı
SabahGunesim Naagii bebeğinle uyu uyan ve günde paylaştırarak enaz 4 litre su iç. Ben öyle yapmıştım 2 günde. 2 katına çıktı.