ArdenElif Kizlar ise başlayacağım için oturma odama kamera taktırmak istiyorum telefondan izleyip sesinide duyabileceğim kullanıp memnun kaldığınız markalar varsa yazarmisiniz
Melesss ArdenElif saat şeklinde kamera var eltim aldı trendyoldan gizli kamera yazarsanız bulabilirsiniz. Digital saat şeklinde
Mimoza-kizim ArdenElif ben xioami aldim cok memnunum istersem kendi sesimde gidiyor ve istedigim yone cevirebiliyorum bebegim hareket ettiginde bana bildirm geliyor
Tweetyy ArdenElif xioami kullanıyorum çok güzel. Gece görüşüde çok iyi. Tüm odayı görebiliyor hareket ettirebiliyorsunuz. Hareket sensörü var hareket algiladiginda bildirim gönderiyor. Ses duyabiliyorsun istersen senin sesinde gidiyor
Mimoza-kizim Baakpnr- https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_x%C4%B1aom%C4%B1-mi-home-360-derece-1080p-g%C3%BCvenlik-kameras%C4%B1-1209452.html?gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAjwrfCRBhAXEiwAnkmKmbsKDaNpjRDpnfF0RtpltCiTvD4vMpuVssjCblbhhmNPvp6XDIkr2BoC1U8QAvD_BwE link bu ben cok memnunum :)
Tweetyy ArdenElif evet bu. Biz 500 e falan almıştık bi kac ay önce. Portatif bisey bide istediğin odaya al taşı istersen powerbank bagla