Prensesannesiii Kızlar vajinal dikişleri için kantaron yağı kullanan oldu mu ? Benm 2 kez dikildi ama ısrarla biri tutmuyır doktor kendiliğinden toplar kapanır dedi kantarın yağı duydum yaraları kapatma etkisi var diyr ?
Tunti Prensesannesiii canım kendimde değil ama oğlum sünnet olduktan sonra onun yaraları için kullandım. Gerçekten de hızlı toparlıyor.
alisinteyzesi Kesik ve yanmalarda sürekli kullanırım ben de, gerçekten etkisini gördüm. Bir de aleo veranın da hücre yenileme etkisi var.
Prensesannesiii alisinteyzesi Nhnorhan SedatDeryaGlm Tunti valla kızlar kararsız kaldım bende açık yaram ya sürsem mi sürmrsemmi deneyrn varmı diye merak ettim vajinal dikişyr
SedatDeryaGlm Evet yanıklara iyi Geldiğini bizzat denedin mescide dökülmüştü üstüme biraz yandım bi kaçtın geçti malesef sonra buldum sürdüm cidden faydasını gördüm hafif izi kaldı malesef ilk başta bulsaydım oda kalmazdı Emin’in çünkü baya bekledim öyle 😅
alisinteyzesi Prensesannesiii açık yaraya kullanılıyor diye biliyorum. Eğer için rahat değilse çayını hazırlayıp içebilirsin. Onun da faydası oluyor.
alisinteyzesi alisinteyzesi Gerçi emzirme döneminde içilir mi bilemedim. Ama yarana sürmen konusunda içim rahat, hiç korkma.