_mommm Günaydın. Oğlum dün gece 11den beri işemedi şimdi altını açınca yaptı genelde sabaha kadar doldururdu bezini böyle bişey yaşayan var mı
Zlm _mommm benim kızımda bı ara gece hiç yapmiyodu ama sonra gene gece yapmaya başladı birkaç gün böyle sürdü hatta yapmiyosa gece altını baglamiyim bari rahat uyusun çocuk demiştim
balanne_20 _mommm merhaba canim terleyerek su kaybediyorsa ondan olabilir birkaç gün daha takip et olmadi doktora başvurabilirsin.
Angel00 _mommm gece hiç degiştirmiyprmusunuz bezini ben gece değiştirmiyordum sabaha kadar bezi taş gibi çiş oluyordu ve kokuyordu sizde de çiş kokuyor mu
Zlm _mommm ben goturmedim kötü birşey olduğunda düşünmemiştim aslında birkaç gün daha bekleyin yakında rutin kontrolü varsak zaman soararsiniz ama kötü birşey olduğunu düşünmüyorum
tostosata Ya benm oğlumda 3 aylık oldu neredeyse 1 aydır geceleri ciş yapmıyor sadece 1 Bez değişiyorum. Uykuda oldukları için yapmıyorlarmış diye burda söyledi anneler doktora bile sormadım. Uzun süre böyle olması normal midir ki
_mommm Bende enfeksiyon kapmıştır diye okumuştum bir ara burda o yüzden korkup size danışmak istedim teşekkürler 🥰