Htc_dgn1987 Bebeğim 3aylik ve göz gribi oldu..çapaklanma ve gözünün ici kıpkırmızı..doktor sadece 1tane damla verdi.basindan geçen var mı acaba... Alternatif önerileriniz var mı...😔😔😔😔😔
Melikem Htc_dgn1987 benimde kızımın öle olmuştu en etkili şeyi soyliyim benim kızın o şekilde sabaha bıseyi kalmamıştı cevrenzde emziren varsa kız bebek olacak ama 2 3damla gözüne damlatılsn hiç bısey kalmaz inş tabi yoksa da başka bi doktora gösterin derim şifa versin rabbım
dddy Htc_dgn1987 benim bebeğim de geçirdi doktorunuzun verdiği damlayı kullandık 3 günde tamamen iyileşmişti
drytc Melikem benımde aynı sorun var ben kendım sağıyorum neden kız bebek annesi olucak. Onu anlayamadım 🤷🏻♀️
Melikem drytc bilmiyorum bndr ama kaynanam hep öle söyler eski kadın basta saçma gelmişti snra dediği gbı yaptırdım boşa ilaca para verdim diye kızmıstım kndıme Allah razı olsun dedim snra kayınvalideme
Htc_dgn1987 Melikem benim kendi sütüm olmaz mı .. kız bebek sonuçta..başka bir yerlerde de okudum anne sütü gözün temizlenmesinde cok ise yarıyor Muş..
Htc_dgn1987 Toprakbey tamam canım öyle yapayım.. eşim de bende çok kotuyuz bebeğimizi böyle gördükçe 😔😔😔