Beyzaer 2.5 aylik bebisimde balgam var yapabileceğim bisey var mı balgam atması için doktora zaten götürecem
deniz-95 Beyzaer serum sıktınız mı. Genzi mi dolu balgamı mı var? Genzi doluysa doktor bişey etmiyor maalesef.
Karadeniz04 Beyzaer benim bebeğim de balgam burun akintısı vardı dokdora götürdüm antibiyotik ve burun spreyi verdi bronşiti önlesin diye antibiyotik verdi kullandım bugn sondu
deniz-95 Acemianne012 bebeklere ilaç önerilmiyor doğal yollarla atılsın diye. Serumla vs. En fazla havayla genzini yumuşatır sümük içeri kakayla atılsın diye ama yine tekrarlar muhtemelen.
deniz-95 Beyzaer doktor diğerlerini dinleyecek. Serum uygula diyecek başka bişe etmeyecek. Muhtemelen ciğerlerinde bişeysi yoktur. Tabii yine de götürün ama şu an serum sıkmanız lazım. Günde 4-5 sefer tekrarlayabilirsiniz.
Acemianne012 deniz-95 kızım alerjik geniz akıntısı var alerji ilaci kullanıyoruz günde bir defa grip olduk daha da doldu genzi grip geçti ama genzi daha dolu atamadı bi türlü burnunu temizlerim hergun serumla ama genzi atamadı