tTgbaa Beneğim 7 aylık ve su içimyo ya yok naparsam yapim 2 dafa cekip bırakıyo içmiye öneriniz varmı
Ssda01 tTgbaa benim oğlumda öyleydi canım ama biz mama alıyoruz biraz onun da etkisi var sanırım renkli bardaklarda içirmeye dene çok hevesleniyolar seviyorlar ben öyle öyle alıştırdım eskiye oranla içiyor
Minikliya tTgbaa bizde 12 aylığız bizimkide hiç içmiyor ama beni emiyor ondan dolayı diye düşünüyorum
Jelibon88 tTgbaa benim oğlumda hiç içmezdi yaz gelip havalar ısınsın susadıkça içiyolar doktor bize susamiyosa içmez normal demişti
Eliffymn tTgbaa doktorumuz su ihtiyaci olan bebek içer eğer icmiyorsa ihtiyacı yoktur dedi özellikle emen bebekler bu ihtiyacı sütten karşılıyor, bebeğim geceleri çok terlediyse sabahında 10 cc kadar su içer eğer istemiyorsa tükürür ya da kusar, 5 aylık
tTgbaa Ssda01 ben de mama kullanıyorum artı emiyo ama mesela çorba içiriyorum yinede içmiyo aventin tutmalı akıtmayan suluğunu denedim yani renkli aslında ama o sadece oynuyo içmiyo normal mama biberonuna su koyup denedim içmiyo yine of
tTgbaa Minikliya olabilir ama büyümüş artık suda içmesi gerekmezmi sizinki yani çogu seyi yiyodur suan suyada ihtiyacı vardır zaten muhtemelen yerindede durmuyodur hep bi oyun
Prensannesiiiiiiiiii Bir doktor çorbayı iyi yiyorsa yada sulu şeyler o yüzden içmek istemeyebilir diyordu Instagram da ne kdr doğru blmiorm bnm bebiste öyle zorla iciriyorum .Birde bardağa bu aralar heves salmış bn içince bardaktan istiyor o şekilde veriyorum sizde bir deneyin
tTgbaa Prensannesiiiiiiiiii bunı bi bende deniyim belki bardakla içer sanmıyorum ama denicem hep oyun peşinde
Ssda01 tTgbaa sen bardaktan dene canım Bi hem farklılık olur hem de belki alışır bizde öyleydik inanki bide ben bazen renkli bardağa koyup oyun oyun filan yapıp çay kaşığından da içiriyprım ben 2 aydan beri alıştırmaya çalışıyorum 7 aydan sonra başladı yavaş yavaş içmeye şimdi günlük 50 cc filan anca içiyor 10 buçuk aylık
Minikliya tTgbaa yok ya pek yemiyor iştahlı değil pek :( emmeyle doyuruyor büyük ihtimalle karnını premature birde zaten
tTgbaa Eliffymn su ihtiyacı eğer emerek yada mama ile karsılanıyosa iyi yani bi sıkıntı olmazsa bu kadar zorlamam çocugu yani fazla zorluyorum bu sefer kusuyo çünkü