Glcnblt Merhaba anneler bebeğim 4 aylık anne sütü ve mama ile besleniyor kilo alımı gayet iyi ama çevremde herkez yoğurt ve meyve püresi ver gibi ek gıdaya geç diyor kafam karıştı siz ne yaptınız verdiniz mi
Elele Glcnblt biz de mama+meme gidiyoruz mama ağırlıklı olunca doktorlar bazen erkenden başlatıyor bize de dört buçuk aylıkken başlayın dediler beş aylık oldu tadımlara başladık daha yeni. Doktorla görüşün mutlaka öyle sağdan soldan çok şey diyorlar malesef sürekli. Kilo alımı iyiyse biraz daha bekleyebilir büyük ihtimalle
Minikprenseees Glcnblt dr bize 4 aylıkken meyve sularından başlattı kilomuz düşüktü püreleri değil yalnız
Merve_kozz Glcnblt bizde sadece mamayla gidiyoruz bugün ilk defa hero baby nin meyve püresinden tattırdım 4 aylık için olanlardan baya sevdi bndan snra kndim evde yapıp vermeyi düşünüyorum
Merve_kozz Glcnblt bizde sadece mamayla gidiyoruz bugün ilk defa hero baby nin meyve püresinden tattırdım 4 aylık için olanlardan baya sevdi bndan snra kndim evde yapıp vermeyi düşünüyorum
Burcuercinnn Annevebebek.019 instagram sayfasında günlük paylaşımlar yapıyor yeni ekgıdaya geçmiş bir anne,ben oradan takip ediyorum öneririm😊