Gizmooo Kızlar bebegim 37 günlük. Gece alarm kurup bebeğimi uyandırıp emziriyorum 3 saatte bir. Kimi anneler bebegi uyandırmıyormuş siz uyandırıyomusunuz? Ve ne zamana kadar böyle gidicek ?
nisaballinannesi Gizmooo 1ay 22 gnlük 40 günlükten sonra uyandırmıyorum ki kendi bazen 3 saat bazen 2 saat de bir uyanıyor gelişimi güzelse uyandırmamayı deneyebilirsin ben ilk bebeğimde hep uyandırdım alışkanlık oldu zor bıraktık gece 2 saat de bir uyanmayı
Demura Gizmooo merhaba, bana doktorum ilk aydan sonra bebek uyandığı zaman emzirebileceğimi söylemişti ben de 4-5 saatte 1 emziriyorum gece, bebeğim 3 aylık oldu. Doktorunuza danışın isterseniz kilo alımına vs göre o sizi yönlendirecektir.
ElaSare Gizmooo ben 1 aydan sonra uyandırmadım kızım uyandırıyordu beni acıkınca🥰uyku düzeni icin kendi uyanması daha iyi suan 4 ay 4 günlüğüz gece 2 kere uyanır emer uyur
Okuroya Henüz çok küçük uyandırmaniz gerek doğru olanı yapiyosunuz. Ben 5 aylık olana kadar hep ⅔ saatte bir emzirdim bu tamamen tercih meselesi. 2 aylık olduktan sonra Rüya öğünü yaptım yani uyandirmadim beşiğinden direkt alıp göğsüme yaklaştırdıgim zaman emmeye basliyodu doyunca birakiyodu uykusu bölünmeden karnı doyuyodu
Bilgebebek Ben 3 ay düzenli uyandırıp emzirdim ayda 1 kg aldı tam olarak 4. Ayda doktorumun bilgisiyle uyandırmadım bebeğimi o da uyanmadı sabaha kadar ve sadece 250 gram almış bi ayda. Tekrar gece beslemesine başladım alarm kurup yoksa mama başlamak zorunda kalacağım kilo almazsa
Gokcan Gizmooo benim bebeğimde 2 ay 5 günlük oldu . Gece yatmadan 11 12 gibi emziriyorum sonra sağdığım sütü veriyorum peşine çünkü meme de uyuyor. sonra 3 buçuk 4 saat sonra sağdığım sütü veriyorum uyandırmadan. Sabah yine 3 buçuk 4 saat sonra uyandırıyorum gündüz olduğunu anlasın diye ozaman emziriyorum.