Tecrubelianne Esimin kuzeni evlenicek bi hediye almak istedim pek bisey aklima gelmedi sizce ne alınır dugunu yakin eminim bi cok seyini almistir kendi. benim aklima airwick oda kokusu geldi şu otomatik fisfis dan sacma olurmu 😆 fazla butcem yok🙄
ilyestaa Tecrubelianne evet bence çok saçma olur bı fincan ya da çay takımı alın borcam bile daha mantıklı bı secim olur
Okuroya Tecrubelianne oda hediye alınmaz 🤭 TV battaniyesi falan alsanız daha hoş olur çok pahalı değil
Tecrubelianne S_x_w niye yaa 😆😆 cokmu kotu olur onlar bize hic bisey almamisti bunuda goz onunde bulundurmak istiyorum😁😁😁
Haticekablan Tecrubelianne lcw da citf kişilik battaniyeler var 150 lira TV battaniyesi de olabilir hem güzel hem kullanisli🌸
Ecrin00 Tecrubelianne 🤣🤣🤣🤣kiz guldum kusura bakmada fis fis sacma olur ya 🤭en azindan ucuz bi mutfak esyasi bile daha iyi ya
Alaranaz Tecrubelianne üzgünüm ama baya saçma olur 😂Meşrubat bardağı , Çerezlik , kurabiyelik , pasta tabağı olabilir trendyolda uygun 6 tanesi 80-90 TL
Loreyli Borcam tercih ederim 😅 zira artık kimse borcam getirmiyor. Herkes getirir diye hiç borcam almamıştım. Arkadaşımın hediye getirdiği bardakları koşa koşa götürüp yerine seramik fırın kabı almıştım 😅
Tatlican Tecrubelianne Sen zaten pasaklisin evin temiz koksun der gibi olur😃😃Bütcenizede dügün sahibinede uygun birsey bulabilirsiniz.
Cookie Tecrubelianne Hahaha ilginç bir seçim 😂 Madame Cocoda 4 lü bardaklar var çok şık onlardan 2 kutu alabilirsiniz mesela