Berensln Arkadaslar merhabalar Bebeğim 5 ay 5 gunluk,, İşe başlama zamanım geliyor sütümü sağıp bıraktım da cıktım sütü biberondan içmemiş annem içirememiş içmek istememiş illa göğsümü istiyor oradan emiyorr. Napacağım bilmıyorum
UcuBulunamayanBant Berensln farklı biberon deneyin isterseniz her bebek her biberonu almayabiliyor yada kaşıkla falan icirecekler daha olmadı
fgnrcp2704 Berensln benim oğlumda öyle o yüzden ben yarım zamanlı çalışmayı tercih ettim ve ek gıda döneminde başladım şuan 2 haftadır çalışıyorum oğlum 7 buçuk aylık emzirip cikiyorum iki saat sonra ek öğün veriliyor sonra ben gelince emziriyorum tekrar
papatya011 Berensln bende 3 aylıkken başlamıştım işe 1 yaşına kadar biberon almadı kaşıkla şırıngayla verdi bakıcısı ben gelene kadar azıcık içiyordu 1 yaşından sonra denedim baktım alıyor yani bir tuhaf bu bebeler sanırım kaşık şeklinde mama süt verecek ürünler varmış onlara bir bakın bence
Semaokan Berensln ya sormayın benimkide 5 aylık oncesinde vermistim biberonla süt sağıp bugün kesinlikle emmedi ağladı meme istedi illa napacagim bilemiyorum üstelik biberonda lansinohun
smum Berensln merhaba bi çözüm bulabildiniz mi nasıl hallettiniz bu sorunu bende işe başlıycam aynı şekilde önceden tuttuyordu şimdi almıyor