Nazgkrdg Diş zamanı salyadan sürtünmeden dolayi çenede kızarıklığa ne iyi geliyor? Siz neler sürüyorsunuz, mustela nemlendirici sürüyorum ama daha etkili birşey varmıdır?
MiniKaya Nazgkrdg hamazinc sürüyorum ben mustela stelatopia kremde kullanıyoruz ama çokta geçmiyor malesef
eylul_mucizem Nazgkrdg Daha bu hafta doktora gitmiştik hem çenesindeki kızarıklıklar için hem sırtında kuruluk vardı egzama gibi hametan krem verdi her zaman kullanabilirsin dedi kızarıklar icin pişik olunca vs.
goktugmehmet Nazgkrdg mustelanın kaç tame çeşidi var ama valla bende olan kremi birebir kızarıklığa doktor tavsiye etti günde dört kez sürüyorum anında yarınsı etki gösteriyo
Betul6161 Nazgkrdg hiç birşey iyi gelmedi benim kızım boğazın altı çenesi kulaklarına kadar yanmış gibi gözükürdü çok kötüydü kupkuru kıpkırmızı kasinirdi bir tanıdığım tavsiye etti banada hindistan cevizi yağı eşim aldırdım sabah akşam düzenli bir sekilde surdum kuru tuttum hep şimdi bir şeyi kalmadı çok şükür iyilesti
Nazgkrdg MiniKaya aynen mustela bende aynisini kullaniyorum, normal bir durum dimi bu kızarıklık olayi bu zamanlar da geçici yani? Herkesde olan bir durum anladiğim kadariyla
MiniKaya Nazgkrdg benim oğlumda 1 aydır var çünkü çocuğumun dişleri hiç nefes aldırmıyor peşpeşe hep ikişer tane çıktı zaten atopik bir cilde sahip gayet normal yani bu durum
Nazgkrdg eylul_mucizem gecirdi mi peki? Sırt olayıda mı dişe bağliymiş? Sanirim bu zamanlarda alerjik oluyor biraz bebekler
Nazgkrdg goktugmehmet hangisi acaba stelatopia bende ki? Gunde 4 kez sürmedim tabi olmadi onuda bi deniyim 😀 aynı kremse tabi yazabilirmisin ismini?
eylul_mucizem Nazgkrdg henüz iki gündür kullanıyorum tam anlamıyla geçirmiş degil. Sırtı dişe baglı degil kuru bir cildi var baska bir krem verdi sırtı için bir hafta kullanıcam. Ama hametanı her zaman kullanabilrsin dedi hem çenesine hem sırtına her türlü kızarıklığa
goktugmehmet Nazgkrdg aynen canım o 7 keze kadar sürebiyosun ınun yanında cikdi kuruydu oğlumun alerjikti çok kızarıktı sivilce gibiydi dermatop diye bi krem yazdım sabah akşam onuda sürdüm iki günde cildi o kadar güzel olduki anlatamam
Nazgkrdg Betul6161 Sulebaydir ya zaten emin olamadim o yuzden daha etkili birşey kullanan vardir belki diye başlık acmak istedim, teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışanlara :)