Naz_35 2 gündür huzursuz yavrum uykusuz göğsümde uyuya kalıyor baska uyumuyor doktora gittik gaz damlası versi onu deneyeceğim baska fikri olan var mı?
yenianneee Naz_35 bizde de vardı sorun rezene çayı içiyorum kurtuldum çok şükür kendi yapıyor sizde bir deneyin öyle olmasa da bir ayı geçen bebeklere bir kaç kaşık rezene verilebiliyor ama ben vermedim ben kendim içtim Bebeğimi emzirdim doktor bebeğe ver dedi ama bi kaç yerden zararlı olduğunu duydum vermedim
Ravza18 Naz_35 canım benim bebeğim 9,5 aylık oldu ama gazdan çok çektim damlalar bile işe yaramıyodu youtube da İbrahim saraçoğlunun gazlı bebekler için bir kürü var onu dene istersen ben yaptım faydası oluyodu biraz olsun
Mtsz4334 Naz_35 2 ay 17 günlüğüz 😓 gazdan dolayı popo çatlağı bile oldu ıkınırken herşeyi denedim bütün damlaları denedim nerdeyse sap simplex diye bir damla var geçen hafta aldım o mu fayda etti bilmiyorum gazını acayip çıkartıyor birde 4 damla zeytinyağı veriyorum hergün kakasını falan iyi yapıyor poposuna da sür rezene kimyon anason tohumu demle iç ben oğluma ihlamur ver biz akbaşlı deriz onuda veriyordum karın ağrısı geçiyor du çok çektim şimdi hafifledi sancıları
Naz_35 yenianneee tesekkür ederim içtikten ne kadar sonra emzirmeliyiz bugün kimyon içtim etki göremedim daha
Naz_35 Seher__ doktora alternatif sordum poposuna hafifce zeytin yağı sürün dedi bakalım işe yarar inşAllah
yenianneee Naz_35 onu tam olarak bilmiyorum ama sabah kahvaltıdan sonra öğlen yemekten sonra birde gece yatarken içiyorum sürekli emziriyom birde rezene sallama çay gibi olanını aldım ondan fayda görmedim tohum halini aldım o daha etkili
Duruonur Naz_35 humana rezene çayı iyi geldi bizede hem süt arttırıcı,ama normal tohum rezeneyide kaynatıp içebilirsin,gaza tek çözüm rezene gibi 👍 damlayı kullan ama takip et bazı bebeklerde kabızlık yapabiliyor
Derinbebis Naz_35 Besledikten hemen sonra değil ama bir saat sonra felan yada emzirmeden önce ayak hareketleri yaptır bacağını karnına doğru götürüp getirme hareketleri yaptır YouTube dan bakabilirsin zart zart çıkarır gazını 😬 ama bebeklerde öle hemen geçmesini bekleme illa ki 3 ay kesin sürüyor
Cinar_annesi Naz_35 Çörekotu yağıyla ayaklarina ve sırtına masaj yap kuzum ben etkisini cok gordum. Baya etkili bi yağ o yuzden fazla fazla sürme. Allah kolaylik versin sanada zor minnoşa da 😞