papatya_kokusu Merhaba güzel anneler bebeğim 8 aylık hip combuotic mamayı kullanıyordum mağlum o mama da fiyat uçmuş gitmiş o yüzden değiştirmek istiyorum Hipten sonra önereceğiniz mama markası varmı ? 😊
Aleyna_nur19 papatya_kokusu hippten sma geçtim kabızlık yaptı kakasını yapmadı bebegim hep ıkınıyordu sabahtan berli bebelac gold geçtim akşama kakasını yaptı yani eğer sorun yaşarsam tekrr hipp döneceğim pahalı diye değiştirmek istemiştim ama hippten gerçekten memnundum bakalım aynı şeyi bebelac içinde söyeleyebilecemi
papatya_kokusu Aleyna_nur19 Hipp pahalılığın yanında Bursa’da ki marketlerde zor buluyorum Artık 1var 2 si yok çoğu yerde
mayalbbk papatya_kokusu bizde hipp kullanıyorduk 800ü 250 olmuş aptamil kullanıyorum kilo alımı maşallah çok güzel
mayalbbk papatya_kokusu ilk zamanda bizede çok yaptı bide gaz sancısı yaptı ama şuan bir sıkıntı yok 5 aylık ve kendi gazını kendisi çıkartıyor büyüklerinde değişiyorlar denemelisiniz
Grsnankr papatya_kokusu hipp combiotik olmayanı deneyin isterseniz. Fiyatı cok daha uygun combiotiğe göre